USKORO POČINJE 'BACHLEOR'

SRCE 'GOSPODINA SAVRŠENOG' POKUŠAT ĆE OSVOJITI I DJEVOJKA KOJA SE PROSLAVILA U 'BIG BROTHERU' Anezi i Ana ulaze u krug ljepotica novog reality showa

 
 RTL Promo / Instagram

Bliži se početak prve sezone reality emisije ‘Gospodin Savršeni’, hrvatske verzije popularne emisije ‘Neženja’ (eng. The Bachelor), a mjesta za kandidatkinje se popunjavaju. Svoju će srodnu dušu tražiti 38-godišnji bivši košarkaš i maneken iz Berlina Goran Jurenec. Radio je za modne brendove poput Hugo Bossa, Tommy Hilfigera i Reeboka.

Televizija RTL predstavlja nove dvije kandidatkinje. Anezi je gledateljima već poznata iz popularnog reality showa Big Brother, a tu je i Slovenka Ana koja radi kao novinarka i glumica u kazalištu za djecu.

‘Cure ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontani osjećaj’, smatra Alana Nezirević (32), koju smo upravo zbog takvog izravnog stava i zavoljeli u reality showu Big Brother. Samouvjerena Anezi dolazi iz Vrsara, često boravi u Zagrebu, a bavi se pjevanjem iako je diplomirana upravna pravnica. Surađuje s glazbenim producentom Borisom Đurđevićem, a da misli ozbiljno, nedavno je pokazala kad je objavila novi spot za pjesmu 'Srce nema raspored'.

Iako je nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi te odaje dojam da je ništa ne može povrijediti, jako je emotivna. Slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa ili s prijateljima, a njezin muškarac ne smije biti materijalist i zle duše. Budućem partneru ponudila bi sve što mu srce poželi ako je zaslužio, a ako nije, onda bi to bio, otkriva, jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Za sebe kaže da je zavodnica iako se ne trudi - to joj je jednostavno u prirodi.

RTL / Promo
Alana Nezirević Anezi

Slovenka Ana Raščan (33) postala je odvažna novinarka, voditeljica, glumica koja radi u kazalištu za djecu. A i po zanimanju je profesorica sportskog odgoja, koja naravno obožava sport, a bavi se hip hopom, plesom na šipki, rolanjem, vozi bicikl…

Zbog posla posjećuje razne događaje i vodi zanimljiv društveni život, ali ipak priznaje da se najviše voli družiti i šaliti s prijateljima. Baš to i želi od svog partnera - ona će mu dati svu nježnost i ljubav, a on se mora znati šaliti na vlastiti račun. Ipak, najviše mašta o tome da je voli i razumije muškarac kojeg i ona voli jer joj se to još nije dogodilo.

RTL / Promo
Ana Raščan

Gospodin savršeni se s voditeljicom Antonijom Blaće i kandidatkinjama druži u Samoborskom gorju u vili od 700 četvornih metara koja ima vinoteku, saunu, jacuzzi, biblioteku i bazen. Uz to ima i 8000 četvornih metra okućnice. Na projektu radi pedesetak ljudi i snima se s desetak kamera po cijeloj zemlji.

‘Gospodin Savršeni’ počinje uskoro na RTL-u, a do tad Gorana Jurenca možete pratiti na službenom Instagram profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:38