KOBNA POGREŠKA

ŠUNKA, SIR I MALO ZAČINA STAJALI IH FINALA Sanja i Morena razočarale žiri, dobile katastrofalne ocjene i ispale iz showa: 'Gdje vam je pamet bila?!'

 RTL

Show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' samo korak do finala u srijedu navečer napustile su Sanja i Morena.

Pripremale su zamotuljke sa šunkom i sirom, punjenu korabicu, juhu od celera, teleću jetru s drobljencem od krumpira te drobljenac s ribizlom i borovnicama, a za svoj su meni od pet slijedova zaradile mršavih 15 bodova. Sveukupno 50 osvojenih bodova nije bilo dovoljno za prolazak u finale.

- Za hladno predjelo servirale ste gotovu šunku s gotovim sirom i malo začina. U polufinalu smo, ne možemo tako. Ogromna, katastrofalna pogreška - razočaran je bio Ivan Pažanin.

- Ne znam gdje vam je pamet bila. Toplo predjelo je interesantno i dobro odrađeno, ali nije bilo dovoljno začinjeno - dodao je.

- Juha je bila preslana, jetrica su ukusna, kao i umak, no trebala su biti malo manje tretirana, a prilog je trebao biti blaži - dopunio je Tomislav Špiček dok je Žakline Troskot ostala razočarana desertom.

- Nije bio dobro ispečen. Od ispod crn, iznutra sirov i malo pretjerano kisel - komentirala je. Uz loše ocjene, Sanja i Morena dobile su i jedan bod manje za nečistu radnu jedinicu.

- Ostala su dva para. I jedni i drugi imaju neki svoj ritam kuhanja, svoju viziju kuhanja, svoja jela. Nema favorita, nijedan par ne odskače. Oni su apsolutno ravnopravni i to će biti prava borba za kraj - smatra Pažanin.

Moira i Zdravko ili Martin i Kristijan - tko će biti novi najbolji amaterski kulinarski par? Doznat ćemo u četvrtak u 21,15 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:12