SIMPATIČNA I OTVORENA

TKO JE HRVATSKA WHITNEY HOUSTON KOJA JE ODUŠEVILA U ZABAVNOM SHOWU Zasjenila i našu glumicu, ali priznaje: 'Nisam htjela skinuti ni periku ni ništa'

 
Ana Vilenica i Eva Biljan
 Screenshot / YouTube

U prošloj emisiji zabavno-glazbenog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ nastupila je malena Eva Biljan u društvu Ane Vilenice, izvevši hit Whitney Houston ‘How will I know’. Premda je pobjedu odnio Amel Ćurić kao Kićo Slabinac, žiri i publika nisu ostali ravnodušni na nastup Ane Vilenice.

‘Vas dvije bile ste tolIko slatke i simpatične da je to bilo nevjerojatno. Stvarno si uspjela maksimalno izvući, meni je teško tebi toliko vedroj i pozitivnoj uvijek uputiti neku kritiku’, rekao je Saša, a Kedžo je dodao:

‘Ovdje se dogodilo jako puno dobrih stvari večeras, ono što mene čudi je onaj najviši ton koji si otpjevala. Nije mi jasno kako najteže otpjevaš bez problema, a ovo sve ostalo kao da se malo bojiš.’

Eva Biljan ima samo 11 godina, a najviše voli pjevati, plesati i glumiti što je i pokazala nastupivši u ulozi glazbene dive Whitney Houston, piše Dnevnik.hr.

‘Meni je to oduvijek bio san i jako, jako sam htjela tamo nastupati, fora mi je transformirati se, svidjelo mi se to jako. A i biti Whitney Houston bilo je odlično, nisam uopće htjela skinuti ni periku ni ništa’, otkrila je Eva i dodala kako je bila tužna nakon završetka nastupa i kako bi sve voljela ponoviti.

Eva je s Anom Vilenicom brzo našla zajednički jezik pa su se brzo sprijateljile, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:51