'PRONAŠLA SAM LJUBAV, ALI...'

VIDEO: 'NE ŽELIM NJEGA, ŽELIM NJU!' Nevjerojatni zaokret u reality emisiji 'Gospodin savršeni' ostavio cijelu javnost u čudu

 
 Screenshot / YOUTUBE

Eliminacije u reality emisiji "Neženja" (u Hrvatskoj će se na RTL ove jeseni emitirati po nazivom "Gospodin savršeni") prepune su drame, no rijetko će koja konkurirati epizodi vijetnamske inačice emisije u kojoj je jedna od natjecateljica izjavila ljubav drugoj natjecateljici, piše Mashable.

Natjecateljica Minh Thu od neženje Quoca Trunga tijekom procesa eliminacije u epizodi u pitanju nije dobila ružu, što znači da je eliminirana iz daljnjeg natjecanja. No, to što se na romantičnoj razini nije povezala s neženjom ne znači da tijekom snimanja emisije nije pronašla ljubav.

Minh Thu je naime tijekom dodjele ruža izjavila ljubav natjecateljici Truc Nhu te ju je nagovorila da s njom napusti emisiju.

"Za ovo sam se natjecanje prijavila kako bi pronašla ljubav. Međutim, pronašla sam tu ljubav za sebe. No, ona nije za (Quoca Trunga). Ona pripada nekom drugom", rekla je Minh i otišla do Truc koja ju je odmah zagrlila. "Pođi sa mnom", rekla je Minh Truc. "Pođi sa mnom. Hoćeš?", pitala je Minh Truc još jednom na što je ova potvrdno klimnula glavom.

Truc je potom stala pred neženju Quoca. "Žao mi je. Stvarno te želim upoznati zato što si netko pored koga sam se osjećala posebno i tako se nisam osjećala neko duže vrijeme."

"Ako se odlučiš na ovaj korak, hoće li ti biti žao?", pisao je Quoc Truc. "Ovo ne mijenja moju odluku. Neću tvoju ružu dati drugoj. U životu dobiješ samo jednu priliku i moraš je objeručke prihvatiti. Samo ti, nitko drugi. Želim ti reći da mislim da ćeš požaliti ako nastaviš s onim što planiraš."

"Ti i Trung ste se povezali na takav način da je on odabrao baš tebe. Trebala bi si dati šansu. Nemoj je propustiti", rekao joj je voditelj emisije.

"Žao mi je", rekla je Truc Quocu te mu vratila ružu. "Mogu li te zagrliti?", pitala ga je potom Truc na što su je Quoc zagrlio. "Znam da ćeš pronaći nekoga tko će te stvarno voljeti, tko će te razumjeti, tko će se znati brinuti za tebe, tko će te moći pogledati i znati kako se osjećaš. Žao mi je", rekla mu je Truc te otišla s Minh.

Spektakl međutim nije potrajao. Truc se naposljetku odlučila ipak ostati u emisiji nakon što je još jednom popričala s Quocom.

Ovo nije prvi puta da se ovako nešto dogodilo u "Neženji". Naime, u australskoj inačici emisije dvije su natjecateljice započele vezu, no to su učinile tek nakon što je emisija završila sa snimanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:46