TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

VIDEO: 'PALA' DRUGA DESETKA OVE SEZONE Zdravkove i Moirine kobasice po Špičekovu receptu oduševile inače suzdržanog Pažanina

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.03.2017. u 23:30

Promo RTL

U showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' u ponedjeljak navečer pala je i druga ovosezonska desetka. Otac i kći iz Varaždina izabrali su recept koji je oduševio žiri. I dok Tomislav Špiček nije mogao Zdravku i Moiri dati najveću ocjenu iz sebičnih razloga, to je bez imalo dvoumljenja učinio Ivan Pažanin.

- Tekstura, začini, prilog, pečenje… Sve je bilo odlično! Nisam ja nekakav zatucani kuhar. Svako jelo ima svoju težinu i ljepotu i zna se kako se sprema. Ako nekom jelu dajem najveću ocjenu, onda to jelo stvarno ima brutalnu težinu. Teško dajem desetke, ali ovo jelo bilo je savršeno - komentirao je Pažanin domaće pečenice s bijelim žgancima koje su Varaždinci napravili po Špičekovu receptu.

Promo RTL
 

Špičeku je njihovo jelo bilo odlično odrađeno i ukusno, dok je Žakline Troskot dodala da joj je do savršenstva nedostajalo jedino još malo masnoće od pečenja.

- Da ste sami došli do ideje da nam pripremite ovakav recept, dao bih vam deset. Ovako sam jedan bod ostavio sebi - objasnio je Špiček zbog čega Moiri i Zdravku nije dao najveću ocjenu nasmijavši pritom cijeli studio.

S obzirom da i kod kuće često rade domaće kobasice i suhomesnate proizvode, Moira i Zdravko cijelu su epizodu bili poletni i jednostavno su uživali u kuhanju komentirajući kako im je ova epizoda bila najbolja do sada. Toliko su se uživili u zadatak da nisu ni primijetili svađu između Ane i Tina, koja se protezala kroz čitavih 75 minuta koliko je trajao zadatak. Martin i Kristijan imali su druge najbolje ocjene u danu. Za svoj filet bijele ribe i beluga leću dobili su osmicu i čak dvije devetke.

Promo RTL
 

Najlošiji zbroj ocjena imali su Aleksandra i Kristijan, koji su za tripe na pašticadu dobili mršavih 12 bodova. Sutra ih očekuje novi zadatak koji bi trebali dobro odraditi kako ne bi ušli u skupinu parova koji će se boriti za opstanak u RTL-ovu showu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo