TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

VIDEO: U NAPETOJ ZAVRŠNICI POBJEDU ZA DLAKU ODNIO AMEL ĆURIĆ Uspio je i naježiti žiri: 'Ja ću tebi reći tri slatke riječi: Bio si maestralan!'

 
 Screenshot / YouTube

U napetoj završnici ovotjednog zabavno-glazbenog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je za dlaku odnio Amel Ćurić koji je nastupio kao legenda hrvatske tamburaške glazbe Kićo Slabinac, a izveo je njegovu pjesmu 'Tri slatke riječi'. Amel je odlučio da Nova TV u njegovo ime donira 10 tisuća kuna udruzi Hrvatski savez za rijetke bolesti, piše Dnevnik.hr.

‘Baš si me iznenadio koliko si detalja 'ubrao' iz njegovog pjevanja, to je bilo odlično, ja ću tebi reći tri slatke riječi: bio si maestralan’, rekao je Saša Amelu, a Petreković se nadovezao da se u jednom trenutku izvedbe čak naježio.

Večer je otvorila senzacionalna Paola Valić Bekić utjelovivši r'n'b grupu En Vogue, otpjevavši hit ‘Free Your Mind’. Za nastup je dobila same pohvale. ‘Ovo je bilo moćno i samouvjereno, ja se divim tvom vokalu i što sve radiš s njim’, rekao joj je Kedžo, a Nives je dodala: ‘Nisam mogla prestati gledati, vokalno, energetski i vizualno si bila toliko moćna, osjetio se taj feministički duh na sceni, bila sam ponosna.’

Maja Bajamić ove nedjelje postala je Jennifer Lopez i otpjevala njezin hit 'On the floor'. No, vokalno nije impresionirala žiri. ‘Ovo je jedina točka gdje se vokalno možda nisi približila originalnom vokalu, ali to je opet zato što ti si predobra pjevačica za J.Lo, ali vizualno si sve nadomjestila savršeno’, rekla je Nives, a i Petreković je dodao: ‘U drugim izvedbama si puno više došla do izražaja, ali ovaj latinski drmeš koji si napravila na pozornici je fenomenalan.’

Matko Knešaurek izazvao je podijeljene reakcije žirija kao Zdravko Čolić s pjesmom 'Ruška'. ‘Ti si to jako lijepo otpjevao. Međutim, išao si dati toliko energije da si izgubio tu njegovu poletnost i brzinu. U odnosu na ostale večeras, ovo mi je jedna od neuspješnijih transformacija’, rekao je Kedžo, no Nives se s njim nije složila rekavši da joj je izvedba bila jako dobra.

Damir Poljičak ove je nedjelje nakratko postao George Michael iz vremena grupe Wham!, a otpjevao je pjesmu 'The edge of heaven'. Svojim vatrenim nastupom Nives je uspio ostaviti bez riječi. ‘Falilo mi je tog njegovog seksipila koji on ima kad pleše, a to ti govorim kao netko tko bi te zbilja volio vidjeti u finalu’, iskreno je rekao Kedžo.

Davor Dretar Drele transformirao se u Esmu Redžepovu i otpjevao 'Romano Horo'. ‘Očekivao sam Romano Horor, ali nije išlo u tom smjeru. Hvala ti na ovome večeras, ovo je bila definitivno najzabavnija točka’, rekao je Kedžo. ‘Bogatstvo Esme Drelepove je što zaista donese ženske likove do kraja’, dodao je Petreković, dok se Nives nije mogla odlučiti je li nastup bio grozan ili maestralan.

Katarina Baban nastupila je kao dio grupe Vengaboys, a otpjevala je njihovu pjesmu 'Shalala La' i oduševila žiri. ‘Meni nakon ove pjesme puno dubokoumnije zvuče Karanfili. Bilo je totalno blentavo, suludo, smiješno, preslatka si bila’, istaknula je Nives. ‘Fenomenalno mi je bilo, sjajna si bila kao i uvijek, ovo je bilo odlično’, rekao je Petreković.

Ana Vilenica je postala Whitney Houston, a u društvu malene Eve Biljan izvela je pjesmu 'How will I know'. ‘Vas dvije bile ste tolIko slatke i simpatične da je to bilo nevjerojatno. Stvarno si uspjela maksimalno izvući, meni je teško tebi toliko vedroj i pozitivnoj uvijek uputiti neku kritiku’, rekao je Saša. ‘Ovdje se dogodilo jako puno dobrih stvari večeras, ono što mene čudi je onaj najviši ton koji si otpjevala. Nije mi jasno kako najteže otpjevaš bez problema, a ovo sve ostalo kao da se malo bojiš’, rekao je Kedžo.

Iduće nedjelje gledatelje očekuje predfinalna emisija, a gljiva je odredila nove zadatke za transformacije kandidata. Amel Ćurić postat će Barry White, Paola Valić Bekić bit će Robbie Williams, a Maja Bajamić pjevat će pjesmu grupe Colonia. Katarina Baban postat će Nered, Ana Vilenica Michel Telo, Damir Poljičak izaći će na pozornicu kao Pink, a Davora Dretara Dreleta očekuje transformacija u Missy Elliot.

Emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' pratite na službenoj stranici, Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:36