TRAŽILA JE OPROST

'RIJEČI UTJEHE PAPE IVANA PAVLA II. SPASILE SU MI ŽIVOT' Zvijezda hit TV serije otvorila dušu: 'Bilo mi je samo 15 kad sam ostala trudna i pobacila'

 
Busy Philipps
 Getty Images

Američka glumica Busy Philipps (39) 2007. udala se za scenarista Marca Silversteina (47), s kojim ima dvije kćeri - Birdie Leigh (10) i Cricket Pearl (5). Iako je u sretnom braku, zvijezda TV serije "Dawson's Creek" godinama je skrivala mračnu tajnu iz prošlosti, no sad ju je napokon odlučila podijeliti s javnosti, i to u svojim novim memoarima "This Will Only Hurt a Little".

Naime, Busy piše kako je u dobi od svega 15 godina imala prvu ozbiljniju vezu s dečkom koja je rezultirala neželjenom trudnoćom. Glumičini roditelji za kćerino drugo stanje saznali su sasvim slučajno - čitajući njezin dnevnik.

- Kad sam odlučila otići na pobačaj, mama je bila bijesna... Rekla mi je da sam sebična jer svjesno ubijam vlastitu bebu... Ipak, poslije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome ću joj vječno biti zahvalna - iskreno piše Philipps, a prenosi portal Contact Music.

Glumica nastavlja kako je nedugo poslije pobačaja s razredom otišla na putovanje u Italiju. Tad je posjetila i Vatikan, gdje je upoznala pokojnog papu Ivana Pavla II.

- Znala sam da mi treba oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom, a oprost sam mogla dobiti samo od njega... Papine riječi utjehe doslovce su me spasile - zaključila je Busy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:50