TRAŽILA JE OPROST

'RIJEČI UTJEHE PAPE IVANA PAVLA II. SPASILE SU MI ŽIVOT' Zvijezda hit TV serije otvorila dušu: 'Bilo mi je samo 15 kad sam ostala trudna i pobacila'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.10.2018. u 16:21

MONTE-CARLO, MONACO - JUNE 10: Actress Busy Philipps arrives at the Closing Ceremony of the 2010 Monte Carlo Television Festival held at Grimaldi Forum on June 10, 2010 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Busy Philipps

 

Američka glumica Busy Philipps (39) 2007. udala se za scenarista Marca Silversteina (47), s kojim ima dvije kćeri - Birdie Leigh (10) i Cricket Pearl (5). Iako je u sretnom braku, zvijezda TV serije "Dawson's Creek" godinama je skrivala mračnu tajnu iz prošlosti, no sad ju je napokon odlučila podijeliti s javnosti, i to u svojim novim memoarima "This Will Only Hurt a Little".

Naime, Busy piše kako je u dobi od svega 15 godina imala prvu ozbiljniju vezu s dečkom koja je rezultirala neželjenom trudnoćom. Glumičini roditelji za kćerino drugo stanje saznali su sasvim slučajno - čitajući njezin dnevnik.

- Kad sam odlučila otići na pobačaj, mama je bila bijesna... Rekla mi je da sam sebična jer svjesno ubijam vlastitu bebu... Ipak, poslije mi je bila najveća potpora u najtežim trenucima u životu i na tome ću joj vječno biti zahvalna - iskreno piše Philipps, a prenosi portal Contact Music.

Glumica nastavlja kako je nedugo poslije pobačaja s razredom otišla na putovanje u Italiju. Tad je posjetila i Vatikan, gdje je upoznala pokojnog papu Ivana Pavla II.

- Znala sam da mi treba oprost kako bih mogla nastaviti dalje sa svojim životom, a oprost sam mogla dobiti samo od njega... Papine riječi utjehe doslovce su me spasile - zaključila je Busy.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo