TEŠKO MU JE

ROBBIE WILLIAMS KAŽE DA VIŠE NEĆE PJEVATI SVOJ NAJVEĆI HIT 'Ja to jednostavno više ne mogu, a usto se i svaki put rasplačem, ne želim biti plačip**ka'

 
 Dave Hogan for One Love Manchest

Proslavio se kao član megapopularnog boy benda Take That, a poslije njihova raspada posvetio se samostalnoj karijeri. Robbie Williams (43) do danas je prodao više od 75 milijuna albuma, višestruki je dobitnik MTV-jevih i nagrada Brit Awards, a njegov najuspješniji singl i dalje je balada "Angels" iz 1997. godine.

No britanski The Mirror sad je objavio kako se Robbie već na sljedećoj turneji namjerava odreći kultnoga hita, a popularni glazbenik objasnio je i što ga je nagnalo da donese takvu odluku.

- Ja to jednostavno više ne mogu pjevati. Ne mogu se više suzdržavati, a ne želim ni biti prokleta 'plačipi**a' na vlastitim koncertima, izgledam patetično, pogotovo kad ljudi prije početka pjesme podignu transparente posvećene majkama i očevima koji su umrli od raka... To me svaki put užasno potrese i ne mogu suspregnuti suze - izjavio je Williams.

Dodao je kako je postao još osjetljiviji poslije nedavne smrti kolegice i prijateljice Dolores O'Riordan, pjevačice irskog rock benda The Cranberries.

- Pitam se što se to događa s mojim svijetom, zašto se loše stvari događaju ljudima koje volim? - zaključio je Robbie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:41