USKORO ĆE JOJ BITI 55!

'ŠIRI NAM SE OBITELJ!' Slavni danski model i glumica objavila sretnu vijest pa dobila oštre kritike: 'Užas! U tim godinama trebala bi već biti baka!'

 
supružnici Mattia Dessi i Brigitte Nielsen
 Getty Images

Brigitte Nielsen 15. srpnja ove godine proslavit će 55. rođendan, od 2006. u braku je s 15 godina mlađim talijanskim barmenom Mattijom Dessìjem, a iz prijašnjih veza i brakova (udavala se pet puta) ima četiri sina, i to s tri različita muškarca.

Danski model i glumica, kojoj je jedan od bivših muževa i holivudski akcijski junak Sylvester Stallone (71), ovih dana na Instagramu je objavila sretnu vijest - naime, Nielsen je opet trudna!

- Obitelj nam se širi! - napisala je ova 185 centimetara visoka plavuša i dobila dvojake reakcije.

Većina joj je, naravno, čestitala, ali bilo je i onih koji su je oštro iskritizirali.

- Užas! Jako sebično od jedne zrele žene! U tim godinama trebala bi već biti baka, a ne opet mama! - napisali su mnogi ispod fotografije na kojoj Brigitte ponosno pozira s trudničkim trbuhom.

- Pustite ženu na miru! Vi dežurni licemjeri nemate problema s muškarcima koji dobivaju djecu u 70-ima, ali nju odmah razapinjete! Ne gurajte noseve u tuđe živote, nikoga nije briga za vaše mišljenje! - branili su je obožavatelji.

family getting larger ❤ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:05