PARTY U MENEGHETTIJU

SLAVLJE O KOJEM ĆE SE DUGO PRIČATI Franka i Vedran za prvi ples izabrali Oliverovu pjesmu, luksuzni salon objavio da je na svadbi i bračni par Modrić

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.07.2018. u 23:08

INSTAGRAM

Franka Batelić i Vedran Ćorluka; Ivan i Josipa Perišić

 

Nakon što su u subotu poslijepodne u crkvi u Balama izmijenili bračne zavjete i jedno drugome se pred Bogom zakleli na vječnu ljubav, Franka Batelić i Vedran Ćorluka zaputili su se u luksuznu vilu Meneghetti, u kojoj traje svadbeno slavlje o kojemu će se još dugo pričati.

Sudeći po brojnim objavama na društvenim mrežama, u idiličnoj atmosferi uživaju i mladenci i njihovi gosti - tako je raznježeni nogometaš Ivan Perišić s pratiteljima na svojem Instagram Storyju, koji možete pogledati OVDJE, podijelio snimku Frankina i Vedranova prva plesa - mladenci su, naime, za taj poseban trenutak izabrali hit legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića "Prije sna".

Osim već najavljenog Tonyja Cetinskog, goste na vjenčanju zabavljat će i bend Živa legenda.

A iako je ovih dana bio najavljivan kao Ćorlukin kum, mnogi su se razočarali kad u Istri nisu vidjeli Luku Modrića. No, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ipak nije propustio vjenčanje godine. Fotografijama njega i supruge Vanje na Instagramu se pohvalio jedan poznati zagrebački luksuzni salon za njegu kose i lica, koji je Modrićeve i uljepšao u već spomenutoj vili Meneghetti.

 

INSTAGRAM

Franka Batelić i Vedran Ćorluka

INSTAGRAM

INSTAGRAM
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo