BEZ DLAKE NA JEZIKU

'SRAMI SE! USPIO SI ZAVARATI CIJELI KONTINENT, ALI NE I MENE!' Houdek se obrušio na lanjskog pobjednika Eurosonga, evo što ga je toliko naljutilo...

 
Jacques Houdek, Salvador Sobral
 Damir Krajac / CROPIX, Getty Images

Portugalac Salvador Sobral (28), kojemu je balada "Amar pelos dois" osigurala trijumf na lanjskom izboru za najbolju pjesmu Europe, osvrnuo se na ovogodišnje predstavnike koji se natječu na najpopularnijem svjetskom glazbenom festivalu. U intervjuu koji je dao portugalskim medijima, Salvador je najviše iskritizirao Izraelku Nettu Barzilai (25), čija pjesma "Toy" slovi za najvećeg favorita.

- Poslušao sam je na YouTubeu i grozna je. Nažalost, očito se ništa nije promijenilo na Eurosongu... Sva sreća pa ove godine mogu ignorirati sve te loše pjesme - izjavio je Sobral.

Njegov komentar nimalo se nije svidio našem prošlogodišnjem predstavniku Jacquesu Houdeku (37), koji je na Facebooku detaljno objasnio zašto su ga Salvadorove riječi toliko izbacile iz takta.

- Srami se, srami! Pobjednik Eurosonga ne bi smio ovako govoriti! Toliko si se trudio predstaviti svijetu kao skroman čovjek, pravi umjetnik - i možda si uspio zavarati cijelu Europu, ali mene nisi!

Salvadore Sobralu, kad si lani propustio sve probe, koje je umjesto tebe odradila tvoja sestra, trebali su te odmah diskvalificirati! I tad si bio neprofesionalan te vrlo neugodan prema drugim natjecateljima, a tek ovo... Tvoj neprijateljski stav prema Netti apsolutno je neprihvatljiv... Duguješ joj ispriku, i to odmah!

Ako već toliko mrziš koncept Eurosonga, nikad se nisi trebao ni natjecati na istome!

Svi ti mladi umjetnici imaju velike snove i trenutačno su pod ogromnim pritiskom, a ti ih ovako javno napadaš! Zar zbilja misliš da je cool glumiti toliku neizanteresiranost? Samo si dokazao da si lažan - za mene nisi nikakav pobjednik - napisao je ogorčeni Houdek.

S njegovim statusom složili su se mnogi, a sudeći po komentarima na društvenoj mreži, čak su se i Portugalci osjetili posramljenima zbog Sobralovih neugodnih izjava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:37