ZVIJEZDE OKRENULE STRANICE

ANGELINA JOLIE PONOVNO LJUBI Izlazi sa zgodnim, starijim muškarcem, a Brad Pitt se skroz promijenio: 'Pomirba? Pa oni ne mogu biti u istoj sobi'

Angelina Jolie i Brad Pitt snimljeni u veljači 2016.
 Getty Images

Čini se da je Angelina Jolie nastavila sa svojim životom. Neimenovani izvor je za portal ET Online ekskluzivno rekao da nova veza glumice nije ozbiljna, no da po prvi puta izlazi s nekim nakon rastave od Brada Pitta u rujnu 2016.

‘I Brad i Angie čuvaju svoj privatni život od javnosti i jako su tajnoviti oko toga. Angie je prijateljima rekla da još nije spremna za vezu, ali izlazi s jednim zgodnim, starijim muškarcem, trgovcem nekretninama. No, on nije poznata osoba niti je u centru pažnje.

Angie je bila jako loše nakon što su Brad i ona prekinuli. Sama činjenica da postoji odrasla osoba s kojom može provesti malo vremena je već vrlo utješna i od pomoći’, rekao je izvor.

Dodao je da je i Pitt nastavio sa životom te da nema nikakve šanse da se on i Jolie pomire: ‘Ljudi pričaju o njihovom pomirenju, ali to se nikad neće dogoditi. Veza među njima je završila zbilja loše i prema su probali i psihoterapiju s djecom, oni jedva mogu biti u istoj prostoriji.’

Premda se o njihovom razvodu puno pisalo i još uvijek se piše, i premda javnost jedva čeka njihove iduće korake, Jolie se trudi uživati s djecom i provoditi s njima što više vremena. U posljednje vrijeme fotoreporteri je često ulove u šetnji gradom, šopingu i drugim aktivnostima sa Shiloh, Maddoxom, Vivienne, Zaharom, Paxom i Knoxom.

S druge strane, Pitt nije toliko opušten iako je prošlo više od godinu dana od razvoda. Inače jako povučena osoba, navodno se potpuno promijenio, postao društven, više izlazi i puno vremena provodi s prijateljima. Izvor za ET kaže da dosta izlazi, no ne radi se o ozbiljnim vezama ni poznatim djevojkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:41