MARINA TUCAKOVIĆ

AUTORICA VELIKIH HITOVA OTVORENO O BORBI SA ZLOĆUDNOM BOLESTI 'Nisam se odmah javila doktoru. Ne zbog straha, više neke inertnosti'

Marina Tucaković
 Pedja Milosavljević / CROPIX

Otkako je u veljači operirala karcinom na lijevoj dojci, autorica mnogih poznatih pjesama Marina Tucaković kaže da se još uvijek ne osjeća potpuno dobro, no optimistična je i ne predaje se.

Kako je ispričala u intervjuu za Blic, na odmoru je i njezino raspoloženje ovisi o danu. ‘Trenutno se osjećam dobro. Na odmoru sam. Ne mogu još u potpunosti biti dobro, treba proći vrijeme liječenja, još primam terapiju i svašta nešto. Do potpunog oporavka proći će još mnogo vremena. Nikad se ne zna je li najgore prošlo ili nije. Psihički sam okej, borim se i neću se predati. Što se tiče rezultata, oni su bili bolji. U narednim tjednima imat ću kontrole, kad ću saznati kakvi su novi nalazi’, rekla je Tucaković.

Po prvi puta je za Blic progovorila i o ranijim navodima da nije reagirala odmah kad je osjetila kvržicu u dojci.

‘Znate što, nisam ja to nešto krila baš tako kako se priča. Pričaju ovoliko ili onoliko godina. To je bilo relativno zbunjujuće i čovjek se uvijek boji da ne poremeti neki standardni život i tokove. Onog trenutka kad izađeš iz nekog svog ustaljenog ritma, nekih navika, odmah imaš i strah od toga. Međutim, kod mene to nije bio baš strah, nego više neka inertnost. Ne znam kako to da objasnim, mislim da nekada ne želite opterećivati ljude’, rekla je.

Marina je operirana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a potom je otišla u jedan njemački grad na imunoterapiju koju su joj, kaže, preporučili liječnici. Konačne rezultate te terapije znat će uskoro.

Autorica nekih od najpoznatijih hitova s ovih prostora, poput Mišinih ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’i ‘Malo mi je jedan život s tobom’ ili Oliverove pjesme ‘Što to bješe ljubav’, dosad je inspiraciju pronalazila i u vlastitom životu, no kaže da će ovaj dio borbe za zdravlje ostaviti za sebe.

Trenutno se odmara u Vojvodini u društvu prijateljice, uživa u šetnjama i miru daleko od gradske vreve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:12