OTKRIO NAJVEĆU TAJNU

Bobi neugodno kada su ga pitali za princezu Dianu: 'A dobro, nećemo o tome...'

 Reuters, EPH

Slobodan Boba Živojinović poznavao je pokojnu princezu Dianu, a čak su se i viđali krajem osamdesetih godina, piše srpski Kurir.

Bilo je to u vrijeme dok je Diana još bila u braku s princom Charlesom, a on je bio s nevjenčanom suprugom Zoricom. Princeza je često gledala Bobine teniske mečeve i pratila ga s običnih tribina iako su članovi kraljevske porodice imali pravo na VIP ložu. Kako piše Kurir, upoznali su se 1987. godine o čemu govori fotografija do koje je došao Kurir, a na kojoj Lady Di pozira s Bobom i njegovim najstarijim sinom Filipom. Iz Kurira su kontaktirali Bobu kako bi im rekao nešto o poznanstvu s miljenicom Velike Britanije.

- A dobro, nećemo o tome. Ne želim pričati o tome jer ona više nije s nama. Velika je stvar kad te s tribina gleda netko poput nje i još kao član kraljevske obitelji navija za tebe - rekao je kratko suprug Lepe Brene. Ispričao je da su se upoznali tjedan dana prije Wimbledona 1987. kada se održao humanitarni meč pod njezinim pokroviteljstvom. Uz još neke poznate tenisače, on je bio jedan od sudionika.

- U prvom razgovoru pitala me jesam li ja tenisač koji ima najjači servis, ja sam rekao da jesam. Druge godine smo se također vidjeli na jednom od mečeva i opet razgovarali, pa smo se tako počeli družiti i viđati. Bili smo bliski - prisjetio se Boba. Dodao je da mu je bilo izuzetno drago što ga podržava jedna takva žena.

- Diana je bila predivna osoba s kojom sam mogao pričati o običnim, svakodnevnim stvarim, djeci. Njezina je veličina bila u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna i počašćen sam jer sam je poznavao.

Boba se 1992. godine vjenčao s Lepom Brenom. Diana je poginula 31. kolovoza 1997. godine.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:13