KRENUO JE DALJE

BRAD PITT NIMALO NE ŽALI RASTAVU OD ANGELINE JOLIE Glumac navodno ne razmišlja o drugoj šansi: 'Posljednje godine braka bile su pravi pakao'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2018. u 15:57

October 12, 2017: FILE: US and London Police are investigating Harvey Weinstein over allegations of sexual assault as the scandal surrounding the disgraced Hollywood movie mogul mounts. The studio executive and political power broker is facing allegations of rape, unwanted touching and assault by a number of women, including accusations of harassment by actresses Gwyneth Paltrow and Angelina Jolie. PICTURED: October 11, 2017 - Los Angeles, California, United States of America - Brad Pitt warned Harvey Weinstein not to touch Gwyneth Paltrow again, amid allegations Paltrow was sexually harassed by Weinstein. FILE PHOTO: Actor Brad Pitt and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet of the 14th Annual SAG Awards held at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California on Sunday 27 January 2008..PRENSA INTERNACIONAL, Image: 352512712, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Brad Pitt i Angelina Jolie 2008.

Premda je izgledalo da je prilično slomljen zbog još jednog razvoda, Brad Pitt čini se nimalo ne žali rastanak od Angeline Jolie. Izvori blisku glumcu tvrde da mu je posve svejedno i da je opterećen nekim sasvim drugim stvarima.

Angelina Jolie je navodno dugo promišljala o razvodu. Nakon što su se rastali i nakon što je slavna glumica odlučila predati papire za razvod od Pitta, priznala je da je taj korak bio težak i da joj je za odluku trebalo dugo vremena.

Izvori bliski Bradu za HollywoodLife su otkrili da nema nikakve šanse za pomirenje, što se njega tiče.

‘Brad je posve ravnodušan prema tome da navodno nedostaje Angelini i nimalo ne žali što je razvod u tijeku. Što se njega tiče, oni više nemaju nikakav odnos i Brad nema nikakvu želju preispitivati odluke i davati drugu šansu. Posljednjih godina za njega je brak s Angelinom bio živi pakao. Do te mjere da se zapitao je li je ikad doista poznavao s obzirom na to kako se ponašala prema njemu. No, pomirio se s tim i nastavio sa svojim životom. Sad je koncentriran na to da izgradi odnos s djecom i da ne izgubi kontakt s njima jer su mu sve na svijetu’, rekao je izvor.

Prije gotovo dva mjeseca mediji su se raspisali o velikoj sudskoj bitci koju vode za djecu. Par se, naime, službeno još uvijek nije razveo, iako su zahtjev predali prije dvije godine, jer ne mogu pronaći zajednički jezik oko skrbništva, alimentacije itd.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo