PJEVAČICA

BRITNEY O NAJTEŽIM DANIMA 'Uznemirilo bi me kad mi kosa ne bi stajala kako sam zamislila'

 Reuters / REUTERS
Nedjeljni nastup Britney Spears na dodjeli MTV VMA nagrada označio je njezin trijumfalni povratak. Pjevačica je na dodjeli nastupila prvi put nakon devet godina, a tom je prigodom predstavila svoj novi singl 'Make me'.

No kada se svjetla reflektora ugase, nije sve tako sjajno. Britney je u intervjuu za časopis Marie Claire progovorila o borbi s anksioznosti.

- Ako mi svaka vlas na glavi nije stajala kako treba, postala bih anksiozna. Brinula sam se oko jako puno stvari - iskreno je ispričala Britney.

Tjeskoba je stanje koje se očituje osjećajem ustrašenosti, straha sve do panike, uz tjelesnu napetost i unutrašnji nemir, te postojanje osjećaja kao da će osoba 'eksplodirati'. Okidač za takvo stanje može biti nešto poput traumatskog iskustva, stresa ili gubitka.

Anksioznost može itekako utjecati na mentalno zdravlje, pogotovo kod slavnih osoba čiji je privatni život izložen javnosti. Mnoge zvijezde se tako okreću raznim sredstvima kako bi se suočili s ovom bolesti. Britney se počela liječiti nakon živčanog sloma koji je imala 2007. godine. Tada se povukla iz javnosti i posvetila majčinstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:57