'VRIJEME ZA SEBE'

BRITNEY SPEARS ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI Pjevačica nakon obiteljske drame sama potražila pomoć: 'Morala sam donijeti ovu tešku odluku...'

Britney i tata Jamie
 Profimedia, Backgrid UK, Pacific coast news

Pjevačica Britney Spears prijavila se u kliniku za psihološku pomoć. Američki TMZ iz izvora bliskih pjevačici doznaje da je razlog tome što se ne može nositi s teškim zdravstvenim problemima koje ima njezin otac.

Jamie Spears je imao dvije operacije kako bi riješio ‘velike probleme’ s debelim crijevom, no nije specificirano koje. Drugu je operaciju imao nedavno, ali je došlo do komplikacija. Problemi s debelim crijevom počeli su mu prošle godine kad je došlo do spontanog puknuća crijeva, a onda i infekcije. Nažalost, nakon ove operacije stvari su se zakomplicirale i njegovo je stanje još uvijek teško.

Zbog toga je Britney još u siječnju otkazala zakazanu rezidenciju u Las Vegasu gdje je trebala održavat redovite nastupe, a sve kako bi se mogla posvetiti obitelji i brizi za oca. Tad je objavila fotografiju s mamom i tatom i između ostalog napisala:

- Prije nekoliko mjeseci moj je otac bio hospitaliziran i skoro je umro. Jako smo zahvalni što je sve to preživio, ali pred njim je još dugačak put do oporavka. Morala sam donijeti ovu tešku odluku i usmjeriti sav svoj fokus i energiju prema obitelji. Nadam se da razumijete.

U srijedu je pak objavila fotografiju s porukom: ‘Zaljubite se u brigu o sebi, psihi, tijelu, duhu’, a sama je još dodala:

- Svima nam treba malo vremena za sebe.

Prema TMZ-ovim izvorima Britney se prijavila u kliniku prošli tjedan i ondje će ostati 30 dana. Ona je navodno još od 2008. pod nadzorom institucija zbog mentalnog zdravlja. Otac Jamie je odigrao veliku ulogu godinu ranije kad je Britney imala ispade u javnosti, pomogao joj je jer se, kako je rekao, bojao da će ga jednog dana probuditi poziv mrtvozornika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:19