ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

BUJNA INSTAGRAM ZVIJEZDA KRIVA JE ZA LJUBAVNI BRODOLOM SLAVNOGA PARA? Godinama je bila (pre)bliska s reperom, a njegovu djevojku javno je provocirala

 
Kylie Jenner, Travis Scott, Rojean Kar
 INSTAGRAM, Profimedia

Američka influencerica Rojean Kar (27), koja se na Instagramu predstavlja pod imenom YungSweetRo, navodi se kao osoba koja je "kumovala" prekidu između Kylie Jenner (22) i Travisa Scotta (28).

Atraktivnu brinetu pojedini svjetski mediji već godinama povezuju sa slavnim reperom, koji s Kylie ima jednogodišnju kćer Stormi Webster.

Naime, Rojean je i prije pola godine, točnije u travnju, viđena na Travisovoj rođendanskoj zabavi koju je organizirala upravo njegova sad već bivša djevojka Jenner, s kojom je glazbenik prije nekoliko tjedana pozirao za časopis Playboy, a par se u istom intervjuu hvalio i kako im je "seksualni život puno bolji te zanimljiviji otkad su postali roditelji".

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Podsjetimo, Kylie i Travis bili su zajedno dvije godine - njihov menadžment izvijestio je kako je do prekida došlo jer je "Kylie željela proširiti obitelj, a Scott se pak htio usredotočiti na glazbu".

No s obzirom da je bujna Instagram zvijezda često objavljivala fotografije s istih mjesta na kojima je bio i Travis (skijanje, kockarnica i slično), mnogi su posumnjali da njih dvoje zapravo nešto "mute" - a YungSweetRo dodatno je raspirila vatru kad se na društvenoj mreži narugala Jenner nakon što ju je ova po tko zna koji put na istoj - blokirala.

INSTAGRAM
Rojean Kar

Nedugo poslije toga Rojean je objavila fotografiju iz kreveta na kojoj pozira sa skupim nakitom, a ispod nje je napisala: "Hvala tati tvoje bebe na ovome", što je javnost interpretirala kao "otrovnu" poruku upućenu reality zvijezdi Kylie.

Čim se počelo pisati da je upravo ona kriva za ljubavni brodolom Jenner i Scotta, Rojean Kar, koja nevjerojatno sliči Kylie, oglasila se na Instagramu napisavši: "Nijedna od ovih glasina nije istinita, internetom kruže lažne priče. Prestanite i ostavite nas na miru jer sve ovo utječe na stvarne živote. Hvala vam". Poslije toga promijenila je postavke privatnosti na svom profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:34