RAZLIČITI PRIORITETI

CURE DETALJI RAZLOGA RASTAVE SLAVNOG PARA On je slomljen, a ona uživa u strastvenim poljupcima s prijateljicom u hrvatskom susjedstvu

 
 Profimedia, Backgrid USA, Insight Media, Mega Agency

Od vikenda je službeno - Miley Cyrus i Liam Hemsworth više ne nose vjenčano prstenje. Nakon manje od godinu dana braka, odlučili su se rastati, no imajući na umu njihovu turbulentnu vezu koja traje već deset godina, tko zna kako će se stvar razvijati.

- Liam i Miley su se odlučili rastati. Kao partneri i osobe koje se stalno mijenjaju, zaključili su da je najbolje da se u ovom trenutku fokusiraju na sebe i svoje karijere. Ostat će jednako posvećeni svojim kućnim ljubimcima premda neće živjeti zajedno. Molim vas, poštujte njihovu privatnost - rekao je glasnogovornik pjevačice za magazin People.

I dok Miley s prijateljicom, blogericom i reality zvijezdom Kaitlynn Carter, koja se također u lipnju rastala od muža Brodyja Jennera, uživa i tulumari na jezeru Como u Italiji, Hemsworth je otputovao u rodnu Australiju i ne čini se da je pretjerano dobro podnio prekid. 29-godišnji emotivni glumac opuštao se u društvu brata Chrisa, koji se proslavio ulogom ‘Thora’, a novinarima je priznao samo da mu je teško.

- Ne razumijete kako je to. Oprostite, ne želim pričati o tome - rekao je kratko za australsko izdanje Daily Maila.

*PREMIUM EXCLUSIVE* A shattered Liam Hemsworth seen for the first time since his shock split from wife Miley Cyrus. The youngest Hemsworth brother, looking downcast and dejected, joined brother Chris on a trip into a frozen yoghurt store in the seaside town the family call home, having spent the day holed up inside the Thor superstar's .3 million Byron Bay beach house. The actor, 29,  was with Chris and his children, India, seven, and twins Tristan and Sasha, five. Liam, wearing a hoodie, chose a stool by the wall and sat with his arms and legs crossed. On Saturday, Cyruss spokesperson issued a joint statement announcing that she and Liam were separating after less than a year of marriage. The pair were married last December. Liam and Miley have agreed to separate at this time, a rep for Cyrus said. Ever-evolving, changing as partners and individuals, they have decided this is whats best while they both focus on themselves and careers. They still remain dedicated parents to all of their animals they share while lovingly taking this time apart. Please respect their process and privacy..
12 Aug 2019, Image: 464676790, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Loše raspoložen Liam Hemsworth snimljen u Australiji nakon rastave

Miley je s druge strane za vikend snimljena kako se u strastvenom zagrljaju ljubi s Kaitlynn, no ima li među njima nešto više od prijateljstva, pjevačica nije otkrila. Pretpostavlja se da to nije bio okidač jer su Miley i Liam već mjesec dana u javnosti hladni jedan prema drugome. Izvor blizak paru rekao je za nedjeljni Sun:

- Njihov je brak gotov i Liam je potpuno slomljen. Miley s druge strane nadoknađuje ‘izgubljeno’ vrijeme. On se htio smiriti i osnovati konvencionalnu obitelj s djecom, ali to ne može biti dalje od onoga kako Miley sad razmišlja. Jasno mu je dala do znanja da se želi i dalje zabavljati s drugima, i muškarcima i ženama, a to je on oduvijek teško shvaćao. Premda su svi htjeli vjerovati da su nakon pomirenja 2016. savršen par, zapravo su i dalje imali dosta problema.

Kaitlynn Carter has posted a photo on Instagram with the following remarks:
rock the boat, donât rock the boat baby âï¸ 
Instagram, 2019-08-12 10:11:29. 
Photo supplied by insight media. Service fee applies.

NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agencyâs services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 464620822, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media
Miley Cyrus i Kaitlynn Carter na jezeru Como u Italiji

O njihovim je problemima pisao i OK! Australia koji je objavio da su im brak razorili upravo obiteljski planovi. Pjevačica se navodno nije bila spremna ‘smiriti’ i odgađala je planove za vjenčanje.

- On želi djecu i više ne želi odgađati vjenčanje, ali ona o tome ne razmišlja… On je zbog toga potpuno slomljen. Liamu je dosta odgađanja. Jednostavno se ne slažu posljednjih mjeseci - rekao je izvor prošle godine. Sad pišu da ga je i obitelj upozoravala da Miley ne želi djecu i obitelj poput njega, ali im nije vjerovao. Sad se osjeća povrijeđeno i poput idiota, tvrde izvori.

Osim toga, Miley je nedavno za magazin Elle rekla da se ne uklapa ‘u stereotipnu ulogu supruge’.

View this post on Instagram

Abs like a ninja turtle

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

- Mislim da ljude zbunjuje činjenica da sam udana. Ali moja je veza jedinstvena. Mislim, zar ljudi stvarno misle da sjedim doma sama i s pregačom kuham večeru? Ja sam u heteroseksualnoj vezi, ali još uvijek me jako privlače žene. Odlučila sam što se tiče partnera. On je osoba za koju osjećam da mi uvijek čuva leđa. Definitivno se ne uklapam u stereotipnu ulogu supruge. Čak mi se ni ne sviđa ta riječ - supruga - rekla je Miley.

View this post on Instagram

noi siamo Italiani ora

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Ona i Liam vjenčali su se u tajnosti u njezinom rodnom Franklinu u državi Tennessee, u prosincu 2018. Prvi put su se upoznali na snimanju 2009., a njihova je veza bila obilježena prekidima i pomirenjima. Zaručili su se već 2012., ali onda su razvrgnuli zaruke i prekinuli u rujnu 2013. Pomirili su se 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:54