VRANJEŠ-KARLEUŠA-TOŠIĆ

CURE NOVI DETALJI SEKS AFERE KOJA TRESE REGIJU Pjevačica je muža varala dulje vrijeme, a ni on nije nevinašce? Vranješ: 'Duško je znao za našu vezu'

 
Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša i Duško Tošić
 Instagram

Seksualni život srpske turbo folk zvijezde Jelene Karleuše još uvijek je top tema tabloida iako su se glavni akteri pokušali na razne načine odmaknuti od cijele priče. Jelena je otputovala u Kinu suprugu, nogometašu Dušku Tošiću, koji ondje igra za klub Guangzhou. Supruga navodnog Jeleninog ljubavnika, također nogometaša Ognjena Vranješa, bježi od medija, a i sam Vranješ je dao izjavu za srpske medije ustvrdivši da mu je dosta svega i da je ovo zadnji put da se petlja u skandal.

Budući da je zbog njezinog odlaska u Kinu jednom već odgođeno snimanje ‘Zvezda Granda’, Karleuša se navodno u ponedjeljak vraća u Beograd. Srpski Alo piše da je pjevačica pohrlila u zagrljaj supruga kako bi izgladili odnos, no je li u tome uspjela, nije poznato. Tome u prilog možda ide fotografija koju je objavila za vikend na Instagramu. Slikala se s mužem u svečanom izdanju i uz puno emotikona srca poželjela mu sretan rođendan. Neimenovani izvor je za Blic rekao da nije siguran je li joj Duško oprostio.

- Jelena nije sigurna je li Duško zaista prešao preko svega i oprostio joj. Dok su bili u Kini, sve je djelovalo uobičajeno, ali se osjećala napetost. Tako je bilo do posljednjeg dana njenog boravka s kćerkama, bez obzira što su o svemu razgovarali. Kada je odlazila kod Duška, bila je uvjerena da će brzo prebroditi ovu situaciju, ali već nakon nekoliko sati provedenih tamo shvatila je da ništa više neće biti kao prije - rekao je izvor.

Nogometaša su navodno silno uzdrmale objavljene fotografije, najviše zbog njihovih kćeri koje oboje žele zaštititi od negativnog utjecaja. Taj izvor je za Blic rekao da Duško nikad ne bi riskirao gubitak obitelji zbog avanture, a Ognjen je u razgovoru za Alo potvrdio da je Tošić znao za njihovu aferu.

- Nikada nisam bio fan Jelene Karleuše i nitko nikada nije mogao, niti će moći tako me predstaviti. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više biti dio ove priče. Dosta mi je svega - rekao je Vranješ.

View this post on Instagram

Happy family!!!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Izvor pak za Alo tvrdi da su Vranješ i Karleuša u vezi bili oko dvije godine. Povezali su se preko Instagrama, dopisivali mjesecima, a nakon što su se prvi put našli, njihova je veza bila sve čvršća. Štoviše, nakon godinu dana skrivanja počeli su navodno pričati o ljubavi i oboje su odlučili napustiti bračne partnere.

- Njihov kontakt počeo je kada se Jelena Ognjenu javila na Instagramu. On nije mogao vjerovati da mu se to dešava. Udvarale su se njemu pjevačice, ali Jelena mu je, kao i većini nogometaša, predstavljala nešto nedostižno, o čemu je samo mogao sanjati. Njihovo dopisivanje je trajalo dva i pol mjeseca, a kako su oboje jedno drugom na neki način bili zabranjeno voće, odnos im se razvijao mnogo brže nego što su planirali. Jeleni je i te kako godila pažnja, a on se trudio u svakom trenutku joj dati do znanja da je za njega najljepša i najprivlačnija žena. Kada su probili led, više se nisu mogli suzdržati. Viđali su se posvuda, od Beograda do grada u kojem je igrao, poslije njenih nastupa... Nisu se odvajali. Poslije godinu dana zavoljeli su jedno drugo i Ognjen je vjerovao da će Jelena kad-tad staviti točku na brak s Duškom, pa je svojoj ženi Danijeli rekao da želi razvod i priznao joj sve. Kako je i Duško više od godinu dana znao za tu vezu, ali mu to nije smetalo jer je i sam imao ljubavnice, očekivao je da će Jelena napraviti isto što i on. Mjesecima je odlagala i Ognjen je polako shvatio da od njenog razvoda nema ništa. U tom nekom periodu Duško je potpisao milijunski ugovor i Karleuša se potpuno promijenila. Odjednom je razvod bio nemoguća stvar i nije željela ni pričati o tome. Ognjena je to dotuklo i odlučio je sve prekinuti - ispričao je neimenovani izvor.

View this post on Instagram

Birthday boy @duskotosic

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ni Tošić ni Vranješ u priči sigurno nisu nevini jer tabloidi su puni tekstova o njihovim aferama. Prvi je navodno Karleušu varao s manekenkom Sofijom Milošević, a drugi svoju suprugu Danijelu prije Karleuše s pjevačicom Katarinom Grujić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 17:45