ŽIVOTNA DRAMA

DEMI LOVATO I DALJE U LOŠEM STANJU Američka pjevačica prošlog se tjedna predozirala, objavljeni detalji zdravstvenih komplikacija s kojima se bori

Demi Lovato
 Steve Marcus / REUTERS

Zdravstveno stanje američke pjevačice Demi Lovato koja se prošlog utorka predozirala drogom još uvijek je poprilično loše, piše TMZ.

Lovato se trenutno se nalazi u Kliničkom bolničkom centru Cedars-Sinai gdje se, između ostaloga, bori sa snažnom mučninom i vrućicom. Prema informacijama s kojima raspolaže TMZ, to su komplikacije koje su povezane s predoziranjem.

Podsjećamo, Lovato je zbog predoziranja prošlog utorka pala u nesvijest te je u trenutku dolaska djelatnika hitne pomoći bila bez svijesti. Prilikom intervencije dan joj je lijek Narcan, lijek kojim se liječi predoziranje opioidima. Pjevačica hitnoj pomoći nije rekla koju je drogu točno uzela.

Liječnici za sada nisu odlučili kada će Lovato biti puštena iz bolnice. "O njezinom se zdravlju brinu vrhunski profesionalci i očekujemo da će se u potpunosti oporaviti", rekao je izvor za TMZ.

TMZ također piše da se trenutno ne zna hoće li Lovato biti spremna po izlasku iz bolnice otići na rehabilitaciju. Navode da ljudi iz njezinog užeg kruga žele da ide, ali da je ne mogu natjerati već da je ona ta koja će na koncu odlučiti hoće li potražiti profesionalnu pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:41