DOBRI GENI

DJEDOVI VELIKANI, UNUCI LJEPOTANI Potomci glumačkih legendi oduševljavaju senzacionalnim izgledom

 
Gregory Peck (lijevo) i Ethan Gregory Peck (desno)

Gregory Peck, Marlon Brando, Steven McQueen, Omar Sharif, Clark Gable - filmski su velikani koji su ostavili neizbrisiv trag u sedmoj umjetnosti. No ostavili su trag i kada su u pitanju dobri geni koji su se prenijeli čak i na drugo koljeno njihovih potomaka. Prije svega je tu u pitanju fizički izgled, zahvaljujući kojem su njihovi unuci išli lakšim putem te umjesto glume prvo odabrali manekenstvo. Kada dodate tome i poznato prezime, vrata u svijet mode bila su im širom otvorena.

Tuki Brando (lijevo) i Marlon Brando (desno)

Pravi primjer za to je Tuki Brando, unuk zvijezde “Kuma” i brojnih drugih antologijskih filmova, danas 27-godišnji sin Daga Drolleta i Cheyenne Brando, kćeri slavnog oskarovca i tahićanske glumice Tarite Teriipaie. Premda vrlo nesretnog djetinjstva (oca mu je ubio ujak Christian, a majka mu se ubila), Tuki je uspio naći svoj put. Vrlo brzo postao je muza danas ozloglašenih velikana modne fotografije Brucea Webera i Marija Testina. Krasio je naslovnicu Voguea, bio zaštitno lice Versacea te brojnih svjetskih brendova. Naslijedio je djedovu izražajnu vilicu, ali ne i njegov glumački talent.

- Gluma je za mojeg djeda, modeling za mene. Taman i da sam to želio, bio bi to pretežak put za mene. Ljudi bi sigurno govorili kako nisam ni približno dobar kao moj djed. Zato sam želio nešto drugo - izjavio je svojedobno Tuki Brando, koji trenutačno studira medicinu u Francuskoj. Manekenstvo kao životnu profesiju odabrao je Omar Sharif Jr., koji je ponio i djedovo ime. No ovaj izuzetno naočiti 34-godišnjak nije odolio ni svijetu glume.

Omar Shariff (lijevo) i Omar Sharif Jr. (desno)

- Dao sam ti svoje ime, dao sam ti svoj izgled. Ništa više od toga neću ti dati. Za sve ostalo morat ćeš se pobrinuti sam - poručio je djed svojem unuku kad je zakoračio u svijet glume. Na poznatog djeda vrlo nalikuje i Clark James Gable III. I on je krenuo kroz svijet mode, no danas se bavi svime, pomalo i glumom, vođenjem emisija, ali čini se da ovom 29-godišnjaku ipak najbolje ide poduzetništvo. Pokrenuo je vlastitu mušku liniju odjeće, a direktor je i tvrtke koja se bavi online prodajom elektronike. Ovaj niz “djedova velikana, unuka ljepotana” nastavlja potomak Stevena McQueena.

Steven Chadwick McQueen (lijevo) i Steve McQueen (desno)

I on nosi djedovo ime pa iako na prvu ne nalikuju, Steven Chadwick McQueen naslijedio je bez sumnje djedov dječački šarm. I nije to jedino jer, baš poput slavnog pretka, obožava brzinu, motore i aute, a bez sumnje je najuspješniji u glumačkom svijetu od svih navedenih unuka. Naime ovaj 29-godišnjak, osim što se bavi modelingom, glumio je u hit-seriji “Vampirski dnevnici” od 2009. do 2017., seriji “Chicago Fire” u dvije sezone, snimio film “Piranha 3D”. Glumom se bavi i 31-godišnji Ethan Gregory Peck, čije crte lica neodoljivo podsjećaju na pokojnog djeda, glumca zlatne ere Hollywooda, ovjenčanog Oscarom.

No nisu samo potomci glumaca krenuli u potragu za svojih pet minuta slave. Levi Dylan, unuk slavnog Boba Dylana, prvog glazbenika s Nobelovom nagradom, ima 23 godine i bavi se glazbom, glumom i pogađate - manekenstvom.

Bob Dylan (lijevo) i Levi Dylan (desno)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:55