KINSEY WOLANSKI

DJEVOJKA KOJA SE PROSLAVILA U FINALU LIGE PRVAKA ŽELI ŠTO PRIJE POBJEĆI IZ SPLITA Objavila dramatičnu poruku: 'Pokušavam se zabaviti, ali ne ide...'

 
 Instagram

Instagramuša Kinsey Wolanski svoju je popularnost u začetku zapečatila ulijetanjem na teren tijekom finala Lige prvaka prekinuvši nakratko utakmicu - dobila je preko milijun i pol pratitelja preko noći, piše Slobodna Dalmacija.

Ostvarila je tako svoj san, ali i san brojnih drugih njenih kolega, uključujući čak i svoga "dragoga". Kinseyin dečko, Vitalyj Zdorovetskiy poznati je YouTuber koji publiku osvaja duhovitim podvalama i skečevima na koje publika i nema sasvim ujednačeno mišljenje.

Bio je oduševljen eskapadom svoje djevojke, dapače, kao reakciju na ulijetanje na teren, poznati Rus konačno je Kinsey - zaprosio.

Preko Twittera, ali to je ionako centar događanja.

Par trenutno boravi na dalmatinskoj obali, pohvalila se time i Instagram zvijezda na svojemu profilu. No čini se da joj boravak u Splitu nije najbolje sjeo.

Kinsey se svojim pratiteljima požalila, naime, da se već dva dana bori s trovanjem hrane i da se osjeća jako loše.

"Putovanja su definitivno narušila moj imunološki sustav. Borim se s trovanjem hranom već dva dana, pokušavam to nekako izgurati i pritom se zabaviti, ali nekako mi ne ide... Sutra putujem kući i jako sam sretna zbog toga!", govorii u snimci objavljenoj iz hotelskog kreveta Kinsey, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:16