NOVA STRANICA U ŽIVOTU

FOTO: BRAD PITT TULUMARI S MEDICINSKOM SESTROM KOJA JE PEPPERSE ‘VRAĆALA U ŽIVOT’ Glumac ne tuguje, izgleda sjajno i provodi se po Los Angelesu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.10.2018. u 16:23

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, UNITED KINGDOM ** Los Angeles, CA - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - Brad Pitt and Jewelry designer Sat Hari were spotted enjoying the Red Hot Chili Peppers Annual Benefit Gala held at the Silverlake Conservatory of Music. The duo appeared to be having a great time enjoying each other's company. Shot on 09/30/18.
Pictured: Brad Pitt and Sat Hari
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 389500365, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Brad Pitt

Svašta se piše o životu Brada Pitta otkako se prije dvije godine rastao od Angeline Jolie, a on se rijetko pojavljuje u javnosti. Odonda je dao jedan veliki intervju, a ostatak vremena provodi daleko od paparazza i glamuroznih događaja.

No, zato nije propustio humanitarni događaj u Los Angelesu u subotu u sklopu kojeg su održani koncerti Red Hot Chili Peppersa i K.D. Langa, te aukcije umjetnina. Brad je izgledao fantastično kao i uvijek čime je demantirao informacije da propada i da se jedva drži.

A ako je suditi po fotografijama, na koncertu se proveo odlično, i to u društvu Sat Hari, medicinske sestre koja je svojedobno bila osoba od najviše povjerenja članovima Peppersa. S bendom ju je upoznao Flea, koji ju je i poveo prvi put na turneju, a odonda s njima redovito putuje. Anthony Kiedis ju je jednom prilikom nazvao ‘mamom benda’, a osim što su joj se mogli povjeriti s bilo kakvim problemima, pomagala im je i ozonoterapijom na turnejama, pa i tijekom koncerata.

Koristi li slavni glumac terapije ozonom, nije poznato.

Pitt ni nakon dvije godine nije riješio papire za razvod od Angeline Jolie. Najviše se razilaze oko pitanja djece i alimentacije, a do stavke podjele imovine navodno još nisu ni stigli.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo