NOVA STRANICA U ŽIVOTU

FOTO: BRAD PITT TULUMARI S MEDICINSKOM SESTROM KOJA JE PEPPERSE ‘VRAĆALA U ŽIVOT’ Glumac ne tuguje, izgleda sjajno i provodi se po Los Angelesu

Brad Pitt
 Profimedia, AKM-GSI

Svašta se piše o životu Brada Pitta otkako se prije dvije godine rastao od Angeline Jolie, a on se rijetko pojavljuje u javnosti. Odonda je dao jedan veliki intervju, a ostatak vremena provodi daleko od paparazza i glamuroznih događaja.

No, zato nije propustio humanitarni događaj u Los Angelesu u subotu u sklopu kojeg su održani koncerti Red Hot Chili Peppersa i K.D. Langa, te aukcije umjetnina. Brad je izgledao fantastično kao i uvijek čime je demantirao informacije da propada i da se jedva drži.

A ako je suditi po fotografijama, na koncertu se proveo odlično, i to u društvu Sat Hari, medicinske sestre koja je svojedobno bila osoba od najviše povjerenja članovima Peppersa. S bendom ju je upoznao Flea, koji ju je i poveo prvi put na turneju, a odonda s njima redovito putuje. Anthony Kiedis ju je jednom prilikom nazvao ‘mamom benda’, a osim što su joj se mogli povjeriti s bilo kakvim problemima, pomagala im je i ozonoterapijom na turnejama, pa i tijekom koncerata.

Koristi li slavni glumac terapije ozonom, nije poznato.

Pitt ni nakon dvije godine nije riješio papire za razvod od Angeline Jolie. Najviše se razilaze oko pitanja djece i alimentacije, a do stavke podjele imovine navodno još nisu ni stigli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:21