VEČER PUNA SUZA

FOTO: DVOSTRUKI EMOTIVNI SLOM LADY GAGE Prvo u plač briznula od ganuća jer su joj dodijelili uglednu nagradu, na putu kući doznala tužnu vijest

 
 REUTERS

Na dodjeli filmskih i televizijskih nagrada Critics' Choice, koja je održana u nedjelju u Kaliforniji, pop zvijezda Lady Gaga bila je potpuno preplavljena emocijama. Prema odluci filmskih kritičara, nagradu za najbolju glumicu Lady Gaga (kojoj je ovo prva glavna uloga!) podijelila je sa slavnom glumicom Glenn Close (za film 'Supruga'), pri čemu je pjevačica briznula u suze na pozornici prilikom dodjele, pritom otkrivši da je Glenn Close prijateljica njene mame, kako prenosi BBC.

Pored nagrade za najbolju glumicu, koju je dobila za ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena', Lady Gaga osvojila je i nagradu za najbolju pjesmu ('Shallow').

24th Critics Choice Awards Äi Photo Room Äi Santa Monica, California, U.S., January 13, 2019 - Glenn Close and Lady Gaga pose backstage with their Best Actress awards for
REUTERS
Glenn Close i Lady Gaga podijelile su nagradu za najbolju glumicu

Lady Gaga je rekla novinarima da joj je oduvijek najveći san bio postati glumicom. Priznala je da je već jednom odustala od glume, kako su prenijeli američki mediji. "Definitivno ću nastaviti s glumom. Volim glumu. Uloga u filmu "Zvijezda je rođena" s Bradleyjem Cooperom za mene je predstavljala golemo iskustvo i želim nastaviti..., ali malo sam razmažena jer sam radila s fantastičnim redateljima i vizionarima", rekla je novinarima nakon dodjele nagrada.

"Ovaj će film bez sumnje utjecati na moju buduću glazbu. Već sam ranije nešto skladala, pa će moja buduća ostvarenja biti mješavina jednog i drugog. U međuvremenu sam jako puno naučila i nadam se da ću ostati 'vječna' učenica. Mislim da prestajete biti veliki umjetnik kada prestanete vjerovati da nema više ničeg novoga što biste mogli naučiti. Uvijek postoji nešto novo što se može naučiti, a ja ću nastaviti biti dobra učenica, poput spužve", kazala je glazbenica.

Nakon dodjele nagrade Lady Gaga doživjela je novi emotivni šok, jer je upravo tada doznala da umire njezina kobila Arabella, uz koju je iznimno vezana. Podijelila je tu vijest na Twitteru, poručivši potreseno: "Sada jurim da se oprostim s njom. Ona je prekrasan konj, naše duše bile su jedno. Kad je ona patila, patila sam i ja. Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo dijelili. Duge zajedničke šetnje, galopiranje kroz kanjone. Hranila sam je kolačičima. Ona će zauvijek biti dijelom mene. Jako sam tužna. Ali želim da tvoj bol okonča i da se vrata raja otvore za tebe. Volim te. Curo, gdje si krenula?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:30