VENECIJANSKI FILMSKI FESTIVAL

FOTO: ELEGANCIJA I TETOVAŽE NA CRVENOM TEPIHU Vatrena Scarlett ponosno pokazala išarana leđa, Liv Tyler u duhu Ave Gardner podsjetila na zlatno doba

 
 Yara Nardi / Reuters

Drugu večer Venecijanskog filmskog festivala obilježila je premijera novog filma Brada Pitta 'Ad Astra' i komedije/drame 'Marriage Story' sa Scarlett Johansson, Laurom Dern i Adamom Driverom u glavnim ulogama. Svi su oni prošetali crveni tepihom 76. Mostre di cinema, novog izdanja najstarijeg filmskog festivala na svijetu.

Bradu Pittu društvo je pravila glavna glumica u filmu Liv Tyler. Posebno je odisala elegancijom u dugačkoj crnoj haljini koja je podsjećala na modele kakve je svojedobno nosila Ava Gardner i druge dive zlatnog dob Hollywooda.

Scarlett Johansson se pojavila zalizane kose u crvenoj haljini bez naramenica u kojoj je na leđima ponosno istaknula svoje tetovaže.

Posebno je zračila i izraelska manekenka Bar Refaeli koja je krajem lipnja otkrila da čeka svoje treće dijete. Na tepihu se smijala i držala se za trbuščić koji još uvijek ne dolazi jako do izražaja.

FOTOGALERIJA: Zvijezde drugi dan filmskog festivala u Veneciji

Neprimijećeno nije prošla ni glumica Carolina Marconi u duboko dekoltiranoj zlatnoj haljini, kao ni manekenke Kate Upton, Candice Swanepoel, Elsa Holsk i Paola Turani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:49