ZA NE VJEROVATI

FOTO: FILMSKA KAMELEONKA OPET JE NADMAŠILA SAMU SEBE Ako ste mislili da vas Tilda Swinton ni sa čim više ne može iznenaditi, gadno ste se prevarili...

 Getty Images

Britanska glumica, 56-godišnja Tilda Swinton, neizostavna je na listama najbolje odjevenih svjetskih zvijezda, dizajneri obožavaju njezin androgini izgled, a modna kuća Chanel angažirala ju je kao zaštitno lice za svoju kolekciju kad su joj bile već 52 godine - dvostruko mlađe ljepotice ničime nisu mogle konkurirati jedinstvenoj Tildi.

I taman kad smo pomislili da je Swinton svoju nevjerojatnu sposobnost transformacije već odavno ispucala, holivudska legenda ponovno je sve uspjela ostaviti bez teksta.

Zbog uloge u filmu 'Suspiria', remakeu kultnog talijanskog horora iz 1977. redatelja Darija Argenta, Britanka je postala debeljuškasti, naborani i oronuli starčić.

Protetičari, šminkeri i frizeri odradili su odličan posao, ali Tildini kolege i obožavatelji slažu se kako nijednoj drugoj glumici ne bi pošlo za rukom tako maestralno oživjeti 'lik'.

U 'Suspiriji', čija premijera se očekuje još ove godine, glume i Dakota Johnson te Chloë Grace Moretz, koje, kaže izvor blizak ekipi sa seta, nisu mogle doći k sebi kad su prvi put vidjele prerušenu Swinton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:36