PROZIRNI KOMADI

FOTO: JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH MANEKENKI SVIJETA SVIMA POKAZALA GRUDI! Društvo na snimanju ostalo bez teksta kada se pojavila...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2019. u 13:04

*EXCLUSIVE* Malibu, CA - **WEB MUST CALL FOR PRICING** International model, Bella Hadid shows some skin while posing for a shoot on the sandy beach in Malibu. Bella strikes a pose in a beige mesh see through shirt exposing her breasts while capturing a picture perfect moment in the outside shower. Shot on 05/11/19.
Pictured: Bella Hadid
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 432882002, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

 

Bella Hadid je jedna od najrtaženijih manekenki i modela na svijetu, a zašto je tome tako pokazala je na snimanju na plaži u Malibuu u ponedjeljak.

22-godišnjakinja nije puno prepustila mašti jer su neki komadi u kojima je pozirala, bili posve prozirni. Presvlačila se nekoliko puta pod budnim okom asistenata koji su joj cijelo vrijeme pomagali.

Ispod prozirne bež bluze jasno su joj vidjele grudi, a crni jednodijelni kostim otkrio je njezinu savršenu stražnjicu.

FOTOGALERIJA: Seksi Bella Hadid na snimanju na plaži

 

Bella je talent očito naslijedila od majke Yolande koja je svojedobno također bila na glasu kao supermodel, a osim toga glumila je u reality seriji ‘Kućanice iz visokog društva’ (‘Real Housewives of Beverly Hills’).

Profimedia, Backgrid USA
 

Izdvajamo