ELIZABETH HURLEY

FOTO: 'NE MOGU DOĆI K SEBI DA JOŠ UVIJEK IZGLEDAŠ TAKO DOBRO' 52-godišnja glumica nevjerojatnim dekolteom izazvala tisuće uzdaha

 
 Instagram

Glumica Elizabeth Hurley svoj profil na Instagramu ispunjava seksi fotografijama, no posljednjom je objavom doista izazvala brojne uzdahe.

Prekrasna glumica ove će godine proslaviti 53. rođendan što mnogi njezini obožavatelji nikako ne žele prihvatiti. Najnovijim selfiejem, na kojem pozira bez grudnjaka u rastvorenom heklanom ogrtaču, reklamira zapravo proizvod iz vlastite linije odjeće, no čini se da je dekolte puno impresivniji jer se rijetko tko u komentarima osvrnuo na heklani komad.

‘Selfie iz kupaonice u mojem novom Lizzie Robe mekanom ogrtaču’, napisala je seksi Britanka uz objavu, piše E! News.

Osim što je pokazala doista zavidnu liniju u oskudnoj majčici, Elizabeth se slikala bez šminke te i za to pokupila niz komplimenata. Obožavatelji su joj ostavili više od tri tisuće komentara.

Bathroom selfie in my new Lizzie Robe in soft crochet @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

‘Kao da već ne mislimo da si seksi, sad nam još moraš pokazivati ovakvu sliku’, ‘Ne mogu doći k sebi da još uvijek možeš izgledati tako dobro! Izgledaš kao da ti je dvadeset i imaš najbolje grudi u šoubizu’, ‘Godine su te preskočile. Prekrasna si’ i ‘Najljepša žena na svijetu u najboljem izdanju… apsolutno nevjerojatno’, samo su neki od njih.

Hurley je svjetsku slavu stekla 1994. godine kad se pojavila na premijeri filma ‘Četiri vjenčanja i sprovod’ u pratnji tadašnjeg dečka Hugha Granta u legendarnoj uskoj Versace haljini čiji su prorezi duži cijelog tijela bili pričvršćeni velikim sigurnosnim iglama. Status seks simbola potvrdila je u komediji ‘ Austin Powers’.

Handstand @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:38