ROMANTIČNO I MAŠTOVITO!

FOTO: NEDOSTAJE VAM IDEJA ZA POKLON? Hugh Jackman za Valentinovo iznenadio suprugu jako zanimljivim darom kojeg i sami možete napraviti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.02.2020. u 14:09

MELBOURNE, AUSTRALIA - OCTOBER 20: Actor Hugh Jackman and wife Deborra-Lee Furness arrive at the Fight Cancer Foundation's 20th Annual Red Ball on October 20, 2012 in Melbourne, Australia. (Photo by Graham Denholm/Getty Images)
Getty Images

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

 

Hugh Jackman još je jednom pokazao da nije samo zgodan već i vrlo domišljat i romantičan muškarac radi čega za njim uzdišu žene diljem svijeta.

Ovog je Valentinova odlučio svoju suprugu Deborra-Lee Furness iznenaditi doista zanimljivim poklonom koji istovremeno ima i romantičnu i zabavnu vrijednost.

Odabrao je njihovu najdražu zajedničku fotografiju i od nje dao izraditi puzzle. Fotografiju maštovitog poklona objavio je na Facebooku i, naravno, pokupio hrpu pozitivnih komentara.

Inače, Hugh i Deborra-Lee su u braku od 1996., dakle čak 24 godine, što ih svrstava u red najdugovječnijih i najstabilnijih parova u svijetu slavnih.

Upoznali su se 1995. godine na snimanju australske TV serije Corelli, odmah se zaljubili i nedugo zatim vjenčali. Imaju dvoje djece: sina Oscara i kćer Avu.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo