PUKLA VELIKA LJUBAV

FOTO: OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI RASPADA I DRUGOG BRAKA JENNIFER ANISTON Bliski prijatelji: 'Od početka se vidjelo da nisu jedno za drugo...'

 
 Profimedia, Buzzfoto

Bivša zvijezda "Prijatelja" Jennifer Aniston i njezin suprug Justin Theroux otkrili su u četvrtak da se rastaju nakon manje od tri godine braka. Aniston (49) i glumac Theroux (46) vjenčali su se u kolovozu 2015. godine, a u javnosti su rastavu sami najavili kazavši da je odluka bila obostrana.

No, iako nisu naveli razloge, jedan izvor blizak paru za E! News je rekao da su im se bliski prijatelji već neko vrijeme pribojavali hoće li brak trajati zauvijek.

Justin Theroux and Jennifer Aniston attending the Louis Vuitton's Dinner for the Launch of Bags by Artist Jeff Koons at Musee du Louvre in Paris, France,on April 11, 2017., Image: 328725323, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

"Jennifer i Justin zaljubili su se jako i brzo, no uvijek su bili jako različiti i nikad ih ne bi spojili da ne znate da su par", kazao je jedan od izvora. "On je bio pravi hipster koji je živio alternativnim načinom života, a Jennifer je u vrijeme kad su se upoznali živjela pravi gradski život samostalne i bogate žene", kazao je.

Jennifer Aniston and Justin Theroux arrive on the red carpet at the 85th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angeles on February 24, 2013., Image: 154502015, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Justin Theroux i Jennifer Aniston

"Kako je kemija u startu bila dobra, lako su ignorirali koliko različite stvari vole i žele".

Inače, isti izvor je ispričao da je Justin mogao normalno živjeti i hodati gradom prije nego se 2011. objavila njihova veza, a nakon toga nije mogao ni skoknuti do dućana a da ga paparazzi ne snime i u časopisima ne razapinju svaki korak para.

"Mrzio je to, no bio je jako zaljubljen u Jennifer pa se pomirio s tim. No svi koji su ga poznavali znali su i koliko mu to ne odgovara."

Još jedna razlika između sad već bivšeg para bila je što je Justin bio jako društven i njegov krug prijatelja i poznanika imao je različite osobe, što iz svijeta slavnih, što običnih ljudi.

North-South America/South Africa/Portugal/Greece/Dubai/China/Bulgaria/Croatia/Slovakia/Czech Republic Rights-New York, NY - 05/12/2013 - Jennifer Aniston and Justin Theroux Leaving Barneys.
-PICTURED: Jennifer Aniston and Justin Theroux
-, Image: 161203966, License: Rights-managed, Restrictions: North-South America/South Africa/Portugal/Greece/Dubai/China/Bulgaria/Croatia/Slovakia/Czech Republic Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Jennifer je pak drugačija. Zbog ranijih iskustava i prekida, naučila se kretati u uskom krugu prijatelja kojima neizmjerno vjeruje, tako da nije voljela obilaziti mjesta s polupoznatim osobama koje je poznavao njezin suprug.

"Kako je zaljubljenost počela blijediti, sve više su vidjeli i svađali se oko razlika, a tako su počeli problemi koji su doveli do rastave", zaključio je izvor za E!News.

Aniston iza sebe ima rastavu od Brada Pitta, prije deset godina, i jedna je od najpopularnijih američkih zvijezda, pa mediji prate njezin privatni život gdje god mogu. S Therouxom se vjenčala na tajnoj ceremoniji u njihovom domu u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:01