NJEŽAN TRENUTAK

FOTO: PINK OBJAVILA FOTKU U TOPLESU, ALI NIJE HTJELA ISTAKNUTI SEKSIPIL Dirljivom objavom raznježila je obožavatelje diljem svijeta

 Mario Anzuoni / REUTERS

Pjevačica Pink i njezina preslatka petogodišnja kćer Willow Sage pozirale su za još jednu dražesnu fotografiju kojom Pink ističe svoju trudnoću.

Fotografiju je Pink objavila u ponedjeljak, a na njoj pozira u toplesu pri čemu je sama rukama sakrila grudi dok se kćer sakrila iza nje i zagrlila je oko sad već velikog trbuha, piše Time.

Pjevačica je uz fotografiju napisala: ‘Zagrljaj je stvaran!’

the snuggle is real :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

A photo posted by P!NK (@pink) on

Pink i Willow su već pozirale skupa u studenom kad je pjevačica i objavila da čeka drugo dijete sa suprugom Careyjem Hartom. Nadaju se dečku, a Willow se priprema i informira o tome što znači biti starija sestra.

‘Willow već dugo priča o tome kako želi sestru. Čak je njoj ili njemu već napravila bicikl. Jednu princezu imamo pa se nadamo da ćemo dobiti dečka. Ne želim da mi kćer ima konkurenciju’, rekla je 41-godišnja pjevačica pravog imena Alecia Beth Moore za People nedavno.

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on

Willow će morati pričekati do rođenja djeteta kako bi saznala je li dobila sestru ili brata jer roditelji žele da spol djeteta bude iznenađenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:08