ULTRA EUROPE

FOTO: POČEO JEDAN OD NAJSPEKTAKULARNIJIH TULUMA U EUROPI Razgolićeni partijaneri okupirali Split, na Poljudu se očekuje između 120 i 150 tisuća ljudi!

 
 HANZA MEDIA

Vrata na poljudskom stadionu otvorila su se u 17 sati, a točno u 18 sati počelo je peto izdanje Ultre koje otvara DJ Justin OH, jedan od novih talenata elektorničke scene koji nam dolazi iz Južne Koreje. Mladić je karijeru počeo 2011., a već je ušao na ljestvicu u 'Top 100 DJs', piše Slobodna Dalmacija.

Tisuće poklonika dance glazbe već od 16.30 strpljivo čekaju pred glavnim ulazom na splitski Poljud. Izgleda da su ove godine mjere puno strože nego proteklih godina, pa se, koliko smo vidjeli, puno ozbiljnije pregledavaju partijaneri i nije im dopušteno unijeti nikakve veće torbe, boce... Za sada se čini da organizacija teče besprijekorno. Zanimljivo, po cijelom Spinutu i okolnim kvartovima su postavljeni mobilni WC punktovi jer su prigovori Splićana proteklih godina bili da ima partijaneri uriniraju po parkovima.

Organizatori navode da će po danu na splitskom Poljudi biti između 40 i 50 tisuća ljudi, koji će potrošiti desetke milijuna kuna. Dakle u tri dana će na Poljudu biti između 120 i 150 tisuća posjetitelja. Koliko piju i troše, svjedoči i izjava šefice čistoće Ljubice Vrdoljak koja očekuje da partijaneri u tri dana elektro fešte za sobom ostave nevjerojatnih 210 tona smeća!

Inače, danas nakon spomenutog Justina nastupaju Raiden, Frank Walker, Fedde Le Grand, W&W, Axwell / Ingrosso, DJ Snake i zvijezda večeri DJ Tiesto, koji je poznat po tome što je već nekoliko posljednjih godina na listi najbogatijih estradnjaka - bogatsvo koje je zgrnuo od svoje glazbe se penje i na više od 150 milijuna dolara, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:00