THYLANE BLONDEAU

FOTO: PREPOZNAJETE LI OVU ZANOSNU LJEPOTICU? Nekad najljepša djevojčica na svijetu proslavila je punoljetnost i na odmoru ne izlazi iz zagrljaja dečka

 
 Profimedia, Backgrid UK

Nekad najljepša djevojčica na svijetu Thylane Blondeau ove je godine napunila 18 godina i pretvorila se u prelijepu mladu ženu koja iza sebe ima već desetljeće staža u modnom svijetu.

Trenutno uživa na Karibima na otoku Sveti Bartolomej (St. Barth's) s dečkom, DJ-om Milaneom Meritteom. A koliko oboje uživaju nisu prestali pokazivati ni pred kamerama. Mlada Francuskinja nije skidala osmijeh s lica.

Thylane je osim toga djelovala posve opušteno i neopterećeno u rasparenom, raznobojnom bikiniju koji je otkrio njezinu savršenu figuru. Vezu je par potvrdio u siječnju.

FOTOGALERIJA: Thylane Blondeau na plaži s dečkom

Blondeau je svjetsku slavu stekla kad su je mediji prije desetak godina proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu. Posebno je poznata njezina naslovnica za magazin Vogue Enfants koji je snimila sa samo šest godina. Doduše, izazvala je burnu raspravu o šminkanju djece modela.

Osim niza modnih angažmana za najveće svjetske brendove poput Dolce&Gabbane i L’Oreala, pokrenula je i vlastiti modni brend Heaven May.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:36