ANISTON PREBOLIJEVA RASTAVU

FOTO: PROCURILE PRVE FOTOGRAFIJE NAKON RASPADA BRAKA Bivša zvijezda Prijatelja u nimalo laskavom izdanju, od jutra do mraka vježba u teretani

 
 Profimedia, Mega Agency

Glumica i proslavljena članica 'Prijatelja' Jennifer Aniston ne može se riješiti paparazza ni inače, a osobito par dana nakon što je s uskoro bivšim suprugom i glumcem Justinom Therouxom najavila da su pokrenuli proces rastave, ne navodeći konkretne razloge.

I dok se svi pitaju kako Aniston prebolijeva prekid braka, ona se pridružila grupi za tjelovježbu u jednoj teretani na otvorenom u Los Angelesu.

Iako se pokušala sakriti i popis članova teretane je stroga tajna, uspjeli su joj ući u trag i snimiti par fotografija.

Na njima se vidi da je Aniston dakako bez šminke, u sportskoj odjeći, a od napornog vježbanja je u ranim jutarnjim satima već bila preznojena.

Jennifer Aniston works up a sweat during a morning gym session in Los Angeles, CA.
16 Feb 2018
Pictured: Jennifer Aniston., Image: 363461828, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Jedan zaposlenik teretane zamolio je novinare da ne snimaju njihove korisnike, i samo kratko zamolio za privatnost svih, pa tako i slavne glumice.

- Gospođa Aniston trenutačno treba mir i prijatelje kojima je okružena, a ranojutarnjim grupama se pridružila jer je tijekom dana pretrpana obavezama - kazao je anonimni izvor za američke medije.

Jennifer Aniston works up a sweat during a morning gym session in Los Angeles, CA.
16 Feb 2018
Pictured: Jennifer Aniston., Image: 363461833, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Jennifer Aniston works up a sweat during a morning gym session in Los Angeles, CA.
16 Feb 2018
Pictured: Jennifer Aniston., Image: 363461839, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Inače, izvor blizak paru je nakon objave rastave za E!News rekao da je Therouxu uvijek smetalo što su ih, od kad je njihova veza objavljena, fotografi vječito pratili na svakom koraku, pa i kad nisu zajedno.

North-South America/South Africa/Portugal/Greece/Dubai/China/Bulgaria/Croatia/Slovakia/Czech Republic Rights-New York, NY - 05/12/2013 - Jennifer Aniston and Justin Theroux Leaving Barneys.
-PICTURED: Jennifer Aniston and Justin Theroux
-, Image: 161203966, License: Rights-managed, Restrictions: North-South America/South Africa/Portugal/Greece/Dubai/China/Bulgaria/Croatia/Slovakia/Czech Republic Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Isti izvor je ispričao da je Justin mogao normalno živjeti i hodati gradom prije nego se 2011. objavila njihova veza, a nakon toga nije mogao ni skoknuti do dućana a da ga paparazzi ne snime i u časopisima ne razapinju svaki korak para.

"Mrzio je to, no bio je jako zaljubljen u Jennifer pa se pomirio s tim. No svi koji su ga poznavali znali su i koliko mu to ne odgovara", kazao je izvor.

Jennifer Aniston and Justin Theroux arrive on the red carpet at the 85th Academy Awards at the Hollywood and Highlands Center in the Hollywood section of Los Angeles on February 24, 2013., Image: 154502015, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Justin Theroux i Jennifer Aniston

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:18