TRENUCI OPUŠTANJA

FOTO: RAZVEO SE NAKON 22 GODINE BRAKA I SAD TULUMARI PUNIM PLUĆIMA Cuba Gooding Jr okružen ljepoticama uživa u čarima Miamija

 
 Profimedia, Mega Agency

Američki glumac Cuba Gooding Jr (50) prošle je godine podnio zahtjev za razvodom nakon 22 godine braka i čini se da itekako uživa u slobodi.

Fotoreporteri su ga za vikend uhvatili kako uživa u finom vinu, zgodnim ženama i suncu na partyju u Versaceovoj vili u Miamiju. S osmijehom na licu, u rimskoj pozi, okružen djevojkama u oskudnim bikinijima, pijuckao je vino i opuštao se.

Plavokosa prijateljica djelovala je posebno blisko s glumcem. U jednom se trenutku legla kraj njega i naslonila nogu na njegovo rame.

FOTOGALERIJA: Dan iz snova Cube Goodinga Jr-a

Cuba ima dvojicu sinova, Spencera (23) i Masona (21), te kćer Piper (11), a u siječnju prošle godine rastao se od Sare Kapfer s kojom je bio u braku 22 godine. Zakonski su se razveli dvije godine nakon odluke, a zajedno su bili još od srednje škole.

- Znate kako se stvari dogode… Jednostavno se dogode, odrasteš. Poveo sam ženu na spoj neki dan, a prije toga smo bili u kinu. Imamo djecu, moramo se držati zajedno, ostati jaki, znate? Tako ja to gledam - rekao je o razvodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:23