ODMOR KELLYANNE CONWAY

FOTO: SAVJETNICA AMERIČKOG PREDSJEDNIKA U NIKAD OPUŠTENIJEM IZDANJU Vikend je provela na plaži dok joj se muž prepucavao s Trumpom na Twitteru

 
 Profimedia, Mega Agency

Savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa, Kellyanne Conway, pobjegla je za vikend na obiteljski odmor u New Jersey. 52-godišnja majka četvero djece uživala je na suncu na plaži u Ventnor Cityju, nedaleko od grada Atca gdje je odrasla.

Na četverodnevnom odmoru društvo joj je pravio suprug George, no on je uživao u nekim drugim aktivnostima, a najaktivniji je bio na Twitteru gdje uglavnom objavljuje kritičke primjedbe na račun predsjednika Trumpa. U petak mu se rugao zbog komentara o Georgeu Washingtonu i njegovom napadu na aerodrome tijekom Američkog rata za neovisnost u 18. stoljeću.

FOTOGALERIJA: Kellyanne Conway na odmoru

Trump je u ožujku Georgea nazvao ‘suprugom iz pakla’ čime je eskalirala javna svađa između predsjednika i supruga jedne od njegovih najbližih savjetnica. Nazvao ga je između ostalog ‘luzerom ljubomornim na uspjeh supruge’, no Kellyanne ne zamjera ni jednom ni drugom, a Trumpove uvrede opravdava ‘običnim odgovorom na napade’.

Kellyanne i George u braku su 18 godina i zasad im, čini se, prepucavanja preko Twittera ne utječu na vezu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:31