POSJET ENGLESKOJ

FOTO, VIDEO: SLAVNI GLUMAC KONOBARIMA PRIREDIO IZNENAĐENJE ŽIVOTA Pojavio se u malom restoranu: 'Bio je jako skroman, rekao je da mu se svidjela kava'

 
 Screenshot / Facebook

Glumac Robert De Niro nakratko je zamijenio Hollywood Halifaxom, gradom u Engleskoj s nešto više od 80.000 stanovnika, i večerao je u malom talijanskom restoranu te priredio šok osoblju i slučajnim prolaznicima.

Glumačka je zvijezda imala organiziranu večeru u restoranu Ricci's Place, a vlasnica Olivia Ricci uspjela je tu informaciju zadržati za sebe pa ni osoblje nije znalo tko dolazi. Kad se slavni glumac pojavio na večeri, restoran je bio nakratko zatvoren za javnost.

- Nismo čak rekli ni zaposlenima. Samo smo im rekli da imamo privatnu večeru za posebnog gosta. Bili su izvan sebe od iznenađenja. Bio je jako skroman, rekao je da mu se jako svidjela hrana i kava - rekla je Olivia za BBC.

75-godišnji De Niro, kojeg mnogi smatraju jednim od najvećih glumaca svih vremena, osvojio je niz nagrada, uključujući dva Oscara i Zlatni globus. I on je sam vlasnik ugostiteljskih objekata, ima lanac hotela i restorana po cijelom svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:16