KAO JAJE JAJETU

FOTOGRAFIJA JEDNE OD NAJLJEPŠIH HOLIVUDSKIH GLUMICA I NJEZINA SINA RASPAMETILA SVE Neki su oduševljeni, neki potpuno zbunjeni: 'Ovo je nestvarno'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2019. u 22:35

Elizabeth Hurley, Katie Holmes and Sylvie Meis at MARC CAIN (Fashionshow) during Mercedes-Benz Fashion Week (FashionWeek)Autumn-Winter 2015, Berlin, GERMANY - 20/01/2015/SCHNEIDERPRESS_103110/Credit:John Farr/Schneider Press/SIPA/1501211042, Image: 234688169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: John Farr/Schneider Press / Sipa Press / Profimedia
John Farr/Schneider Press / Sipa Press / Profimedia

 

Elizabeth Hurley i njezin sin Damian Hurley iznenadili su obožavatelje fotografijom na kojoj izgledaju gotovo identično, piše Slobodna Dalmacija.

Sedamnaestogodišnji Damian čestitao je Božić pratiteljima na Instagramu, gdje je objavio fotografiju sa slavnom majkom. "Sretan Božić", napisao je sin zgodne Britanke na društvenoj mreži na kojoj ga prati više od 50 tisuća ljudi.

 

- Sličite kao jaje jajetu - komentirali su neki, uz brojne komplimente.

- Te oči, izgledate kao sestre - čudili su se fanovi.

Elizabeth Hurley (54) često objavljuje provokativne fotografije na Instagramu i ljudi se redovito čude koliko dobro izgleda. Prošle godine priznala je kako za neke fotografije koje objavljuje na Instagramu pozira upravo sinu.

Pa iako je 17-godišnjak, inače po zanimanju model i glumac, uistinu majčina slika i prilika, brojni su zaključili kako je od nje "još ljepši".

 

Svojom je ljepotom neke i zbunio, pa mu mnogi komplimente pišu u ženskome licu. Pitaju ga to i otvoreno, iako je očigledno da se radi o profilu tinejdžera koji stremi zasjati u modnome svijetu.

Njegov otac javnosti je nešto manje poznat - riječ je o američkom biznismenu Steveu Bingu koji nije, poput ostatka obitelji, sklon objavama na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Mladog Damiana prati skoro 35 tisuća ljudi, pa iako veliku većinu popularnosti može zahvaliti majci, moguće da i njega čeka sjajna karijera influencera i modela.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo