VISOKO PUCA

FRCAJU ISKRE IZMEĐU PAMELE I OSNIVAČA WIKILEAKSA Ponovno ga posjetila u ekvadorskoj ambasadi: 'S njim sam razgovarala više nego sa sva četiri supruga'

 Getty Images for Aigner

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson u četvrtak poslijepodne ponovno je posjetila Juliana Assangea u ekvadorskoj ambasadi u Londonu. Osnivač WikiLeaksa ondje živi već četiri godine, otkad je predao zahtjev za političkim azilom kako bi izbjegao izručenje u Švedsku, gdje su ga optužili za seksualno zlostavljanje.

Seksepilna plavuša, zvijezda TV serije 'Spasilačka služba' bila je odlično raspoložena - čavrljala je s novinarima i fotografima, ali ni ovaj put nije htjela potvrditi da je u ljubavnoj vezi s Assangeom, što je ipak dala naslutiti u intervjuu koji je dan prije dala za australski radijski show 'Kyle and Jackie O'.

- S Julianom sam više razgovarala nego sa svoja četiri bivša supruga zajedno! Ni njemu ni meni nije bilo u planu da se iz svega ovoga razvije nešto u romantičnome smislu. Stvari se jednostavno dese. Udružili smo snage kako bismo mijenjali svijet na bolje - rekla je tajanstvena Pamela.

WikiLeaks founder Julian Assange holds up his new kitten at the Ecuadorian Embassy in central London, Britain, in this undated photograph released to Reuters on May 9, 2016. The kitten is a gift from Assange's young children to keep him company.   Courtesy of WikiLeaks/Handout via REUTERS      ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE.     TPX IMAGES OF THE DAY
Reuters / REUTERS
Julian Assange i njegov mačić

Dodala je kako ju je prijateljstvo s osnivačem WikiLeaksa potaknulo da pokrene kampanju za zaštitu muškaraca koji su lažno optuženi za silovanje.

- Apsolutno vjerujem u Julianovu nevinost - izjavila je Anderson.

U intervjuu je također rekla kako bi voljela vidjeti Assangea na nekoj visokoj državničkoj poziciji, u ulozi novog svjetskog vođe.

- Oduvijek mislim da bih mogla biti odlična prva dama - zaključila je glumica.

I osnivač WikiLeaksa nedavno je imao samo riječi hvale za atraktivnu plavušu.

- Pamela nije samo lijepa. Izuzetno je pametna, oštroumna i hrabra, žena vrijedna divljenja - rekao je Julian Assange.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:06