BRIAN TARANTINA

GLUMAC IZ 'SOPRANOSA' I 'GILMORICA' PRONAĐEN MRTAV Nećakinja ga je našla nepomičnog na kauču, kraj njega je bio bijeli prah...

 
Brian Tarantina
 Presley Ann / AFP / Profimedia

Glumac kojeg hrvatski gledatelji pamte iz hit serija ‘Sopranosi’ i ‘Gilmorice’, Brian Tarantina, pronađen je mrtav, piše TMZ.

Iz izvora u policiji doznaju da je tijelo 60-godišnjeg glumca pronađeno u subotu ujutro u njegovom stanu na Manhattanu. Prema prvim informacijama uzrok smrti je predoziranje, doznaje se od policajaca koji su izašli na teren.

Navodno ga je nećakinja htjela posjetiti oko podne, ali ga je pronašla na kauču nepomičnog. Pozvala je hitnu pomoć i policiju, no bilo je kasno. Navodno su kraj njegovog tijela pronašli bijeli prah te se zato sumnja da je uzrok smrti prekomjerna količina droge.

Nakon objave vijesti u američkim medijima, oglasila se njegova glasnogovornica Laurie Smith koja je za TMZ rekla da smatra da je glumac umro od komplikacija nedavne bolesti. Navodno mu je posljednjih mjeseci zdravlje bilo jako narušeno te je nedavno izašao iz bolnice gdje je primljen zbog problema sa srcem. Smith kaže da mu je opet bilo loše, ali nije htio ponovno u bolnicu.

Autopsija će otkriti točan uzrok smrti.

Na IMDb-u je potpisan u 88 filmova i serija. U mnogima je glumio sporedne uloge, pa smo ga mogli vidjeti krajem osamdesetih u serijama ‘Sledge Hammer’ i ‘Miami Vice’, a kasnije u ‘Ozu’, ‘Njujorškim plavcima’, ‘Hitnoj službi’, ‘Zakonu i redu’, ‘Sopranosima, ‘Gilmoricama’ itd. Od filmskih angažmana treba spomenuti filmove ‘Talentirani g. Ripley’, ‘Ljeto kada je ubijao Sam’, ‘Donnie Brasco’, ‘Carlitov način’ itd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:34