PAZ DE LA HUERTA

GLUMICA KOJA JE OPTUŽILA WEINSTEINA ZA SILOVANJE ZAVRŠILA U BOLNICI Zaključala se u sobu, izgubila kontrolu, bila je suicidalna: 'Treba joj pomoć'

Paz de la Huerta
 Profimedia, Landmark

Američka glumica Paz de la Huerta, čije se ime posljednjih godinu dana uglavnom spominjalo u kontekstu tužbi protiv Harveyja Weinsteina, hospitalizirana je u nedjelju nakon što se zaključala u sobu i izgubila kontrolu, piše TMZ.

Portal iz policijskih izvora doznaje da je osoba koja je nazvala hitnu pomoć, službenicima na telefon rekla da je Paz suicidalna.

Prema policijskom izvještaju de la Huerta je bila u svom domu na Upper West Sideu u New Yorku kad je kasno poslijepodne neimenovana osoba nazvala hitnu pomoć i prijavila ‘emocionalno nestabilnu osobu’ kojoj treba pomoć. Odmah su je prebacili u bolnicu.

Tko god je nazvao hitnu pomoć, rekao je da se Paz zaključala u spavaću sobu te da treba pomoć policije kako bi je mogli odvesti liječniku.

Policija i hitna pomoć odgovorili su odmah na poziv i prebacili Paz u obližnju bolnicu. Još se ne zna točno u kakvom je stanju i što ju je točno dovelo do ispada.

Paz je jedna od nekoliko žena koja je vrlo konkretno i jasno optužila slavnog producenta Harveyja Weinsteina za napastvovanje i silovanje. Protiv njega je podnijela privatnu tužbu u kojoj navodi da ju je napastvovao dvaput, pri čemu ju je jednom silovao.

Paz de la Huerta je odigrala glavnu ulogu u filmu ‘Enter the Void’ Gaspara Noe, no glumila je i u nizu visokobudžetnih holivudskih blockbustera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:24