JOŠ JEDNA SMRT U HOLLYWOODU

GLUMICI UKRAO AUTO, PRETUKAO JE I ZADAVIO! Ubojica je dan prije opljačkao trgovinu, a kad su ga uhitili, policiji je bez kajanja otkrio gdje je tijelo

 INSTAGRAM

Tricia McCauley trebala je provesti Božić s obitelji, ali nikad se nije pojavila na večeri.

Obitelj je isprva mislila da je 46-godišnja američka glumica, kaskaderka i instruktorica joge zaspala i propustila let, ali nakon što nije došla ni sljedeći dan, a nije se javljala ni na telefon, o svemu su obavijestili policiju.

A photo posted by jeorge watson (@jeorgebw) on

Njezino beživotno tijelo pronašli su u utorak nešto poslije ponoći u Washingtonu. Istražitelji su potvrdili da je Tricia ubijena, točnije zadavljena, a prije toga pretučena tupim predmetom.

Čim su dobili dojavu o nestanku, policija je na svojim službenim stranicama i društvenim mrežama objavila glumičinu i fotografiju njezina automobila te broj registracije, a slučajni prolaznik alarmirao ih je nakon što je vidio muškarca za volanom spomenuta vozila.

A photo posted by Dawayne Jordan (@theactordj) on

Ispostavilo se da je riječ o Adrianu Duaneu Johnsonu iz Marylanda.

'Ubojica i žrtva nisu se poznavali. Vjerujemo da se radi o klasičnoj pljački. Adrian je dan prije uhićenja provalio i u trgovinu te prijetio zaposlenicima, a kad smo ga uhitili, odmah nam je predao ključeve Tricijina auta i rekao nam gdje ga je ostavio. Nije pokazao ni trunku kajanja', izjavili su iz policije.

Ispred studija za jogu u kojem je McCauley radila prijatelji, poslovni suradnici i susjedi organizirali su bdijenje.

Tricia je glumila u filmu 'Step Up', u kojem je mijenjala glavnu zvijezdu Jennu Dewan Tatum, a pojavila se i u 'The Paper Girl' te 'Never Dream: The Beginning'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:12