JUTARNJI TIP

HOLIVUDSKI GLUMAC OBJAVIO SVOJ BIZARNI DNEVNI RASPORED, FANOVI ZAPREPAŠTENI 'Pa kada to ustaješ iz kreveta!? Imaš milijune, pa što ti to treba'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.09.2018. u 10:39

11-9-2018
Celebrity Selfies Pictured: Mark Wahlberg, Image: 386261968, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet

 

Holivudski glumac Mark Wahlberg na Instagramu je otkrio svoj dnevni raspored i malo je reći da je šokirao svoje fanove. Čovjeku dan počinje u 2.30 ujutro, a završava već u 19.30. Tijekom dana odradi dva treninga u teretani, igra golf, provodi vrijeme u kriosauni, a na kraju ispada da zapravo radi samo dva sata.

- Holivudska zvijezda si, milijunaš i ideš spavati u 19.30. Zašto!? - najčešći su komentari na društvenim mrežama, ali Wahlberg za njih ne mari. Rekao je da se svog rasporeda drži vrlo striktno i da je u tome tajna njegovog isklesanog tijela.

47-godišnji glumac svaki dan se budi u 2.30. Nakon 15 minuta razbuđivanja slijedi molitva. Doručak mu je na rasporedu u 3.15, a 25 minuta poslije odlazi u teretanu. Trening mu traje sat i 35 minuta.

U 7.30 Wahlberg malo vježba golf-udarce, a u 9.30 odlazi u kriosaunu.

- Terapija u kriosauni je sjajna za oporavak tijela, a pomaže vam da bolje spavate - rekao je Wahlberg kad je gostovao kod Ellen DeGeneres.

Actor Mark Walhberg and wife Rhea Durham are pictured taking a dip in the ocean while on holiday in Barbados.
02 Jan 2018, Image: 359063393, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency


U trenucima dok se većina njegovih kolega tek ustaje, Wahlbergu je prošlo već pola dana. Otprilike dva sata dnevno provodi na sastancima ili obavlja telefonske razgovore, a oko 15 sati skuplja djecu po školama. S obzirom da ima četvero djeco, prođe dosta dug put automobilom dok ih sve ne pokupi i odveze kući.

Nakon još jednog treninga i uživanja u obiteljskom krugu, Wahlberg odlazi u krevet već u 19.30.

© Mark Walhberg Instagram
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo