NA METI LOPOVA

HOLIVUDSKI SUPERSTAR OTJERAO PROVALNIKE KOJI SU MU UPALI U KUĆU Željeli su ukrasti nakit, no podcijenili su slavnog oskarovca

 
 REUTERS

Redatelj Quentin Tarantino otjerao je dvojicu provalnika koji su upali u njegovu kuću u Hollywoodu, piše Independent.

Redatelj hitova poput Pulp Fiction i Django Unchained odmarao je u svojoj skupocjenoj vili u nedjelju navečer kad su dvojica lopova provalili u kuću u namjeri da je opljačkaju.

Policija koja je stigla na mjesto događaja izvijestila je da se Tarantino suprotstavio provalnicima nakon što su ovi pokušali ukrasti nakit. Istražitelji sada pregledavaju snimke nadzornih kamera u nadi da će tako utvrditi identitet pljačkaša.

Tarantino je nedavno završio snimanje filma 'Bilo jednom u Hollywoodu' koji se dotiče i ubojstava koja su počinili članovi obitelji Manson. U filmu će glumiti brojne velike zvijezde poput Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie koja igra tragično ubijenu glumicu Sharon Tate.

Tarantino nije jedina poznata osoba na meti pljačkaša. Nedavno je provaljeno u kuće repera Wiza Khalife i Posta Malonea kao i glumice Belle Thorne.

Policija je sastavila listu poznatih osoba koje su u potencijalnoj opasnosti među kojima se nalaze i Viola Davis i Matt Damon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 05:25