BORBA S DEPRESIJOM

IMALA JE SVE, ALI IZNUTRA JE BILA SLOMLJENA Slavna pjevačica je napokon izišla iz izolacije, kada je progovorila, dovela je kolege do ruba suza...

Recording artist Selena Gomez attends the 2015 American Music Awards at the Microsoft Theater at L.A. Live in Los Angeles, California, November 22, 2015. AFP PHOTO / VALERIE MACON
 VALERIE MACON / AFP

Američka pjevačica još u kolovozu otkazala je svjetsku turneju zbog depresije i tjeskobe uzrokovane lupusom. Autoimunu bolest dijagnosticirali su joj 2013. godine.

Selena Gomez u nedjelju je napokon izišla iz izolacije, a za prvo pojavljivanje u javnosti izabrala je dodjelu nagrada American Music Awards u Los Angelesu.

Ondje su joj uručili statuu za najbolju rock/pop pjevačicu. Gomez se obožavateljima zahvalila dirljivim govorom, koji je njezine kolege doveo do ruba suza, osobito Lady GaGu.

'Držala sam sve u sebi kako vas ne bih iznevjerila. To je trajalo predugo i na kraju sam iznevjerila samu sebe. Morala sam prestati. Imala sam sve, ali iznutra sam bila slomljena. Napokon sam naučila da vrijedim i bez da mi netko treći to potvrdi', rekla je Selena suznih očiju.

Glazbenica je zbog lupusa imala napadaje panike i depresivne faze, a svojedobno je bila i na rehabilitaciji jer se, kaže, nije znala nositi s emocionalnim problemima.

'Bila sam pod neizdrživim pritiskom. Izgubila sam kompas i zaboravila tko sam. Radila sam što su mi drugi savjetovali kako bih se svidjela svijetu', rekla je tad Gomez.

Glazbenica se u Los Angelesu zahvalila obožavateljima na bezrezervnoj potpori, a za kraj im je dala životni savjet kojega se danas i sama drži.

'Ne želim na Instagramu gledati vaša tijela, želim vidjeti što je unutra, u vašim srcima', zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:13