'MOŽEŠ LI MI IKADA OPROSTITI?'

ISPLIVALE PIKANTERIJE IZA KULISA HVALJENOG FILMA Glavni glumac otkrio što je Juliane Moore napravila da su je najurili sa seta i angažirali zamjenu

Danny Moloshok, Jean-Paul Pelissier / REUTERS

Richard E. Grant, Julianne Moore

Eswatinsko-britanski glumac Richard E. Grant (61) u srijedu je na konferenciji Advertising Week Europe u Londonu otkrio da je američka glumica Julianne Moore (58) otpuštena iz filma 'Možeš li mi ikada oprostiti?' jer je htjela nositi protezu za debljinu i lažni nos, piše BBC.

Razgovarajući s glavnom urednicom filmskog časopisa Empire Terri White, Grant je rekao da se tadašnja redateljica filma Nicole Holofcener nije složila s vizijom lika kako ga je zamislila Moore. "Rekla joj je: 'Nećeš to raditi'", pojasnio je glumac.

Moore je ranije u ožujku u emisiji 'Watch What Happens Live with Andy Cohen' upitana da objasni zašto je "napustila" film 'Možeš li mi ikada oprostiti' i što misli o izvedbi Melisse McCarthy koja je za tu ulogu kasnije nominirana za nagradu Oscar.

"Nisam napustila taj film, otpuštena sam. Nicole (Holofcener) me otpustila. Mislim da joj se nije svidjelo kako sam interpretirala ulogu", rekla je Moore i dodala da se to dogodilo prije početka snimanja, odnosno za vrijeme proba. Holofcener na kraju nije režirala film, već je to napravila Marielle Heller, američka redateljica koja je glavnu ulogu u filmu o spisateljici Leonore Carol 'Lee' Israel dodijelila spomenutoj Melissi McCarthy.

Kada ju je voditelj Andy Cohen pitao je li pogledala film, Moore je rekla da nije još. "Malo mi je to bolno, ali obožavam Melissu McCarthy, mislim da je fantastična."

Dodala je i da joj je to bio tek drugi otkaz koji je ikada dobila. "Prvi sam puta otpuštena sa štanda za prodaju jogurta kada sam imala 15 godina."

Odlazak Moore iz filma 'Možeš li mi ikada oprostiti?' prije se pripisivao "kreativnim nesuglasicama", no nisu bili poznati detalji tih nesuglasica. Predstavnici Julianne Moore za sada nisu komentirali Grantove tvrdnje.

Grant je na konferenciji Advertising Week Europe rekao i da su se uz film o Israel vezivala i imena američkog glumca Sama Rockwella te britanske glumice Helene Bonham Carter. Oni su navodno trebali igrati glavne uloge. Irski glumac Chris O'Dowd trebao je igrati u filmu s Moore, međutim "u zadnji tren" mu je rečeno da se film neće snimati.

Osebujni je glumac također rekao da ga je dan prije konferencije u Londonu nazvala članica grupe Spice Girls Geri Halliwell. Premda nije rekao o čemu su pričali, našalio se da bi na nadolazećoj povratničkoj turneji grupe njega mogli angažirati umjesto Victorije Beckham. Dodao je i da još uvijek ima kostime koje je nosio u filmu Spice World iz 1997. godine u kojem je igrao menadžera grupe Spice Girls.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo