ODLUKA SUDA U KALIFORNIJI

JIM CARREY OSLOBOĐEN KRIVNJE ZA SMRT SVOJE BIVŠE DJEVOJKE Glumčev odvjetnik otkrio je da je Carreyjeva djevojka lažirala neke bolničke nalaze

Cathriona White i Jim Carrey
 Profimedia, AKM-GSI

Kalifornijski je sud odlučio da kanadski glumac Jim Carrey (56) nije sukrivac za smrt svoje bivše djevojke Cathrione White, piše Daily Mail.

Cathrionina majka Brigid Sweetman i njezin bivši suprug Mark Burton tužili su Carreyja, tereteći ga da je Cathrioni prenio spolne bolesti i pribavio lijekove koje je uzela kada je počinila samoubojstvo u rujnu 2015. godine. White je u trenutku smrti imala 30 godina.

Carreyjev je odvjetnik međutim otkrio da je White krivotvorila bolničke nalaze u kojima je pisalo da nije bolovala od seksualno prenosivih bolesti.

Hollywoodska je zvijezda tvrdila da ga je irska majstorica šminke ucjenjivala informacijama da joj je navodno prenio herpes. Carrey je rekao da joj je 2013. godine platio neodređenu količinu novca.

Raymond Boucher, Carreyjev odvjetnik, utvrdio je da je majstorica šminke krivotvorila prijateljičin test na spolno prenosive bolesti iz 2011. godine kako bi stvorila iluziju da ne boluje od spolno prenosivih bolesti.

Carrey je prošle godine tvrdio da je White između ožujka i kolovoza 2013. godine prijetila da će ga javno optužiti da joj je prenio spolne bolesti ako joj ne plati "milijune dolara".

White je u poruci koja je locirana tek nakon njezine smrti krivila Carreyja da ju je uveo u dekadentni svijet seksa i droge te da ga je prezirala jer joj je prenio herpes.

Obdukcija tijela majstorice šminke otkrila je da je umrla od smrtonosnog koktela lijekova Ambien (sedativ koji pomaže pri liječenju poteškoća sa spavanjem), Popranolol (beta bloker kojim se liječi visoki krvni tlak, nepravilni ritam kucanja srca i drhtavica) i Percocet (lijek protiv bolova).

Sweetman i Burton u tužbi su tvrdili da je bočica s lijekovima koji su izdani na ime "Arthur King" pripadala Carreyju.

Michael Avenatti, odvjetnik koji je zastupao Sweetmana i Burton, nije komentirao odluku suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:56