KONCERT OTKAZAN U POSLJEDNJI TREN

Kaos u Njemačkoj: Lepa Brena završila na ispitivanju u policiji

 Nenad Dugi / CROPIX

Lepa Brena tijekom vikenda je trebala održati koncert u Hagenu, no kako piše srpski Alo, sve je otkazano u posljednjem trenutku i to kako tvrdi organizator Husein Velagić - zbog neprofesionalizma.

Prema napisima, pjevačica je odbila nastupiti dok joj ne bude isplaćen honorar. No Velagić tvrdi da joj je ranije dao dio novca te da joj je prije koncerta trebao isplatiti još 2000 eura. Kako on to nije učinio, Lepa Brena je odbila doći u dvoranu, a s obzirom na to da dvorana u kojoj je trebala nastupati nije bila puna, organizator joj je odbio dati ostatak jer joj je ranije isplatio svotu u iznosu od sedam tisuća eura.

Velagić je potom pozvao policiju i pjevačicu prijavio zbog prevare. Najavio je i da će protiv nje podnijeti tužbu, piše Dnevni avaz.

Velagić također tvrdi da je policija od Lepe Brene uzela novac koji je dobila za koncert, a kako nije održala, novac će se vratiti njezinim obožavateljima koji su kupili karte. No Brenin menadžer Bane Obradović demantira ove navode i tvrdi da Velagić nije ispoštovao dogovor. Demantirao je i da je policija uzela novac od Lepe Brene te da ju je više od sat vremena zadržala na ispitivanju.

- On novac uopće nije dao, nije ništa platio. To mogu potvrditi svi koji su se tu večer našli u dvorani, a problem je nastao onda kad je Lepa Brena tražila da potpišu ugovor kako bi bilo sve kako spada - tvrdi Brenin Menadžer. Dodao je da policija nije uzela izjavu samo od Brene već sa svima onima koji su bili uključeni u organizaciju koncerta.

- Nije točno da je dio novca dobila ranije - tvrdi menadžer pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:40