BURNO NA DVORU

KATE MIDDLETON PREUZELA INICIJATIVU Nakon eksplozivnog intervjua odlučila je ponovno okupiti obitelj, to radi daleko od očiju javnosti, a evo i kako

Kate i Meghan
 Profimedia, Press Association

Vojvotkinja od Cambridgea trudi se pomoći princu Harryju i Meghan Markle nakon što je objavljen eksplozivni intervju u kojem su kraljevski supružnici otkrili da se ne nose lako s blicevima, paparazzima i slavom. Kate Middleton je navodno žao novopečene majke koja je priznala da nije dobro u intervjuu Tomu Bradbyju na ITV-ju, prenose britanski mediji.

Majka troje djece želi popraviti odnos, ali daleko od očiju javnosti, nakon što je Harry javno rekao da mu je odnos s bratom Williamom narušen. U razgovoru za Daily Mail autor i bivši dopisnik za kraljevsku obitelj Phil Dampier rekao je:

- Neslužbeno govoreći, rekl su mi da se Kate silno trudi okupiti obitelj, ponovno ih zbližiti i pomoći Meghan. Nitko od njih ne želi iznevjeriti kraljicu pa Kate to radi daleko od očiju javnosti. Rekli su mi da se javila Meghan i da su nekoliko puta pričale preko telefona. Kate je žao zbog svega i svjesna je da se Meghan jako bori...

U intervjuu Meghan Markle (38) je priznala da se osjeća ranjivo, a progovorila je i o tome kako se teško nosi s tabloidima. Kad ju je voditelj pitao kako se osjeća, već su joj se tad oči napunile suzama ‘jer je nitko to nije pitao’.

- Hvala vam što ste me pitali. Nije me puno ljudi pitalo jesam li u redu, ali to je jako stvarna stvar s kojom sam se nosila daleko od očiju javnosti. Nikad nisam mislila da će biti lagano, ali mislila sam da će biti fer. Ovo je bila teška borba. Govorila sam H-u, tako ga od milja zovem, da nije dovoljno samo preživjeti nešto. To nije poanta. Moraš živjeti i razvijati se, osjećati se sretno - rekla je vojvotkinja i dodala:

- Zbilja sam se trudila prihvatiti tu britansku suzdržanost. Zbilja sam se jako trudila. Ali mislim da to zbilja djeluje štetno i loše na psihu.

Vojvoda od Sussexa priznao je pak da između njega i brata postoje tenzije:

- U ovoj ulozi koju imamo i koja donosi velik pritisak, neke stvari ne možete izbjeći. Ali prije svega, mi smo braća, uvijek ćemo biti braća. Trenutno se nalazimo na različitim putovima, ali ja ću uvijek biti tu za njega i on će uvijek biti tu za mene. Ne viđamo se često koliko smo znali ranije jer jednostavno imamo previše posla, ali jako ga volim i većina problema o kojima ste čitali u medijima, stvoreni su ni iz čega. Kao braća naravno da imamo bolje i lošije dane.

Harry i Meghan u studenom lete u SAD sa sinom Archiejem gdje će provesti šest tjedana s Meghaninom majkom Dorijom Ragland i između ostalog proslaviti Dan zahvalnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:47